Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Parkbezoeker filmt nachtmerrie-achtige taferelen in zwembad van Peter Gillis


De goede naam van Peter Gillis zijn vakantiepark Hengelhoef lijkt in het geding te komen nadat het populaire YouTube-kanaal XtremeRides een vernietigende recensie heeft gepubliceerd over het Park, wat één van de paradepaardjes van de ondernemer. Gillis, die bekend werd met het programma ‘Massa is Kassa’, staat aan het hoofd van meerdere vakantieparken die jaarlijks een enorme toestroom van bezoekers kennen.

XtremeRides, dat bekend staat om zijn beoordelingen van pretparken en zwembaden, heeft het subtropische zwemparadijs van Park Hengelhoef onder de loep genomen. In een recente video is de YouTuber ronduit ontevreden over zijn ervaring: “Sinds het programma ‘Massa is Kassa’ op tv is, heb ik geen Oostappen zwembad meer bezocht. Wat een anti-reclame die serie en wat slecht…,” klaagt hij.

Hoewel Peter Gillis trots is op de renovatie van het zwembad in 2022, laat XtremeRides geen spaan heel van de faciliteiten. “Dit bad is in het verleden vaker bezocht en nooit was het goed. Het was ofwel vies of kapot,” aldus de kritische recensent.

Het lijkt erop dat het succes van Gillis’ ‘Massa is Kassa’-filosofie een keerzijde heeft. Hij staat bekend om zijn focus op kostenbesparing bij het onderhoud van zijn parken, maar volgens XtremeRides komt dit duidelijk tot uiting in de staat van het zwembad in Park Hengelhoef.

Of de vernietigende review grote gevolgen zal hebben voor het succes van Park Hengelhoef blijft afwachten. Eén ding is zeker: de kritiek van XtremeRides zal niet onopgemerkt blijven. Zal Gillis zijn beleid heroverwegen of blijft hij vasthouden aan zijn ‘massa is kassa’-filosofie? De tijd zal het leren!

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

wat een vies zooitje maar dat kan je verwachten bij die vet lap al zijn parken deugen niet er staan een aantal op de lijst van sluiten

Nog even geduld , en al die parken lopen leeg met gasten.
Als hij veroordeeld word voor fraude en mishandeling.
Ik denk dat hij probeert zo veel mogelijk geld weg te sluizen.
Ook als hij alles kwijt raakt , blijft er privé nog genoeg over voor hem.

Dat leeglopen van de parken zie ik dus nog steeds niet gebeuren waarom zitten ze iedere keer toch weer vol ook nadat ik al jaren kritiek hoor dan boek je dit toch niet

Beetje flauw dit , hoge bomen vangen veel wind. En die maaien we om. Echt Nederland. Stelletje zeurpieten. Dat niet alles perfect is . Zal ook bij Centerparcs wel niet alles in orde zijn. Get a life , ga een baan zoeken ipv negativiteit rond te strooien.Peter maakt zich niet populair met hoe hij over komt . Absoluut. Selfmade miljonair . .En dat moet gestraft worden zeker.? Pfffff. Er zijn gelukkig ook mensen die niet zo zeiken over waar ze hun vakantie doorbrengen . En de aantallen Jan modaal zijn er heel veel . Vandaar , massa is kassa ….

weer een jaloerse klootzak

Goed verwoord, mensen willen graag prikken en zeiken. En de zogenaamde “media” doet daar graag aan mee. Alles voor de kliks. Want massa’s kliks en likes zijn kassa toch?

Wij zijn er recent enkele keren geweest en hebben ons prima vermaakt. Dit soort filmpjes kun je werkelijk van 80% van de zwembaden (niet alleen van Gillis) maken, overal is wel iets op aan te merken. Ik zou er zo weer naartoe gaan, ook met mijn kinderen van 2 en 4.

Wat zijn wij allemaal ziek om deze man die wel laat zien hoe hij leeft.
In de grond tetrappen is heel makelijk neem europarks eens onder de loop!
Dat zijn pas boeven.
Jaren terug was de famillie goed bij de gemeentes dat hij immigratten woon plek verzorge op de campings en nu gaan ze hem tegen werken lang leve de rechtstaat.

Klopt

Je hebt helemaal gelijk.
Laat ze nuttige dingen gaan doen.

En het zijn vakanties voor de mensen met een wat smallere beurs ,vergeet dit ook niet!

Zo te zien hebben ze zich prima vermaakt maar er zijn altijd mensen die wat te zeiken moeten hebben

Nou op zich positief toch het filmpje.
Zelfs ons gemeente zwembad heeft wat.

Jaren terug Prinsenmeer of zo iets dergelijks. Konden onze stacaravan niet uit omdat buren 2 valse honden buiten hielden. Doorgezakte vloeren ,alles vies en goor. Eerder naar huis en nooit nooit nooit meer

Klopt ook…..
Mensen die hem niet mogen branden hem lekker af.
Onlangs naar centerparcs geweest….. heb je even ??…..

Jankers allemaal. Echt waar. Dat ie dingen doet die volgens sommige mensen. Iedereen zijn eigen leven. Waarom maak je je druk om zijn leven. Peter en Nicol hadden relatieproblemen. Welke relatie niet. Nicol plaats een foto van der gebroken neus. Peter niet van wat hij mischien wel had. Peter gaat verder met zijn leven Nicol plaatst nog steeds foto’s maar dan half naakt. Dus mensen. Dit is allemaal afgunst en pesterijen laat deze man gewoon doen. Dat fraude en belasting gedoe is tg nie jou geld of probleem denkt de overheid. Ook aan ons hahaha ik denk het niet. Dus ja er kunne dingen veranderen op zijn parken en nee is niet aan jullie te oordelen laat die man met rust. Fijne dag allemaal

Peter verkoop die parken toch en ga met pensioen. Je hebt geld genoeg om lekker te genieten van een onbezorgd leventje. Deze shit heb je niet nodig.

Goede naam? Laat me niet lachen. Alle Oostappen-parken zijn vies, vuil en smerig. De ‘stranden’ zijn een gevaar, met gebruikte naalden en condooms. De caravans worden niet schoongemaakt, enkel de vloer wordt geborsteld en het vuil verdwijnt onder de zetel. Het zwembad hebben we niet eens aangedurfd en we zijn zelfs eerder vertrokken, omdat dat echt geen vakantie was, maar een nachtmerrie.
De man zelf is het schoolvoorbeeld van een degoutante egoïst.

U gaat door voor de wasmachine!

Ik ben zelf een paar jaar met mijn dochter naar het blauwe meer gegaan toen ze nog klein was. Ze vond het super leuk.
Er was annimatie voor de kleintjes het eten was er prima, leuk terras ..we hebben genoten. Hengelhoef was ook in trek zeker toen de kinderen wat ouder werden, mijn zoon ging vaker met vrienden. Er valt altijd wat te klagen maar waar kan je zwemmen in zo’n groot zwemparadijs voor nog geen 6€ (sociaal deal).

Wat een stelletje zeikers hierboven. Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Typisch Hollands!!

Ik sta versteld over het gigantische aantal klachten en toch gaan de boekingen door. Ik vraag me af waarom geen onderzoek naar het soort publiek wat blijft komen. Prijsverschil????

Ik was op Arnhem park alles was slecht 3 dagen geboekt na een dag weg gegaan klacht in gediend geen bal mee gedaan erg slecht dit park en alles was dicht zwembad resturant en cafetaria .

Hij denkt alleen maar aan geld innen en de patser uithangen met zijn kasteel en motoren in plaats dat hij daar zoveel geld aan uitgeeft kan hij dat is beter besteden aan zijn parken

Je hebt helemaal gelijk.
Laat ze nuttige dingen gaan doen.

Nou valt best mee ik ben in centerpark geweest in Flevoland jonge war een bende xit je op een doorgezakte bank de tv alleen maar sneeuw had me hond mee mocht niet bij de winkels komen denk ga ik lekker vissen is het van een andere eigenaar nee ik mot geen honden hier ik zeg wat doe jij daar dan vuile lul ik zeg ik kom hier nooit weer nee ben ook wel bij Peter geweest top was dat jonge overal is wel wat maar Hollanders moeten zeiken en als je bij ze thuis komt is het één grote teringzooi peter is een goeie kerel en ik gun het hem wel gr rein

We zullen hem heilig verklaren, dat 🐽 varken.

Ik hoef naar geeneen van zijn parken. Oplichter.

Waarom hem zo noemen? Dat zegt mi meer over hoe u met normen en waarden omgaat. Iemand zo noemen, slaat nergens op.

dat is toch geen nieuws meer
al jaren bekend dat de parken vies zijn net als de eigenaar en zn hele familie

sluiten die handel maar zolang er nog stomme mensen zijn die voor zijn parken kiezen dan houd het op

Die Gilles red zijn kont wel….triest dat nutteloze commentaar….wat schiet je er mee op als al zijn parken moeten sluiten…hij heeft wel honderden mensen aan het werk….

Als hij zijn parken moet sluiten, is er echt wel iemand anders die die parken overneemt, en misschien het (goede) personeel ook wel.

Peter is niet alleen ook per zoon is geen schop onder hem reed peter moet veel boete betalen dat hij maar eens goed aan pakken dat die dikkere geilis .En vriendin Wendy moet maar eens goed na denke of dat zij met die dikke krimeneel peter gillis zal bij veel mensen niet hoo in de vaandel staan niet de boete betalen zal hij veel aoto en woningen kwijt raken de grootste ishems kasteel de rechter moet hem de staf geven watdat dikkere gedaan heeft peter gillis moet dokken betalen of debat in

Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands als die parken moeten sluiten kost dat veel mensen hun baan
Dat het anders moet ik maar sluiten is een ander ding

Welke mensen hun baan? Die criminelen die hij in dienst heeft? Zeker ruim 100jaar bajes , per park!

En nu in het Nederlands zodat we het allemaal kunnen begrijpen Andre !!!

Je kan in een stuk tekst punten en komma’s gebruiken. Dat leest al een stuk lekkerder, het zou helemaal lekker lezen als het ook duidelijker geschreven is. Ik kan hier geen touw aan vast knopen.

Hoogmoed komt ten val,besparen door knoeiers aan je park te laten werken maar wel geld naar binnen harken
Doe eens wat voor bijvoorbeeld ouderen ,ondersteun eens een verzorgingshuis of maak voor jongeren iets waar ze bijvoorbeeld kunnen voetballen of motorcross terrein waar je ook met je mountainbike terecht kunt
In plaats van prestigieuze paleizen bouwen waar de overdrevenheid vanaf druipt
Doe gewoon echt iets voor de massa zonder die stomme kreet massa is kassa

Ga werken! Al dat commentaar op die man. Ben je soms jaloers?

Er zijn genoeg zwembaden die in dezelfde toestand zijn.
Meestal zijn het de bezoekers die er een zooitje van maken.
Pak die eerst eens aan!

Maar ik zie aan de vele typfouten wat het niveau hier is.

Adios!

En J de mol blijft dit allemaal maar leuk vinden.Hij blijft die waggelende pinguin en zn baby pinguins gewoon een podium geven.

Als die zogenaamde recensent een beetje ballen heeft ( wat wel niet zo zal zijn ) stapt hij op peter af met zijn negatieve gelul.
Zal zelf wel geen leven hebben .
Maar laat anderen die dat wel hebben gewoon lekker met rust

Waarom altijd alles zo negatief ,ik vind het ook een griezel maar dat heeft toch niks met z,n parken te maken.Als in Nederland iemand z,n kop boven het maaiveld uitsteekt word hij afgemaaid .Laat die man lekker z,n leven leiden .

Als die zogenaamde recensent een beetje ballen heeft ( wat wel niet zo zal zijn ) stapt hij op peter af met zijn negatieve gelul.
Zal zelf wel geen leven hebben .
Maar laat anderen die dat wel hebben gewoon lekker met rust

Ieder mens heeft zijn weg te vervolgen, en ieder mens zijn karma uit te werk en, helaas, zijn er nog heel veel mensen niet klaar voor waar het echt om gaat, het blijven zeer onbewuste en lage energieën om het maar ff spiritueel, maar wel als waarheid te benoemen, deze man moet nog veel leren, is nog niet klaar voor het juiste moraal, ook hij krijgt wat vroeger of later de pijn die hij veroorzaakt,, de boemerang,, dit is geen straffende God, maar een reactie uit de cosmos hands slow maal

Zijn parken vind ik niet bijzonder..maar daar hij zijn prive leven met ons deelt.mag ik daar ook iets van zeggen.zakelijk is hij top..maar met vrouwen heeft hij geen smaak de ene heks inruilen voor een andere.

Freek zo top is hij zakelijk niet al vanaf 2016 heeft hij geen jaarrekeningen meer ingeleverd bij de K.v.K.

In zijn parken ben ik nooit geweest wel kom ik Peter of een van zijn kinderen regelmatig tegen in het dorp en ze zijn allemaal hartstikke vriendelijk.
Ook weet ik van mensen die zwaar in de ellende zaten dat hij hun geholpen heeft zonder er iets voor terug te willen.

Hoe je het ook draait of keert: ook Peter Gillis heeft zeker zijn goede kanten, jammer dat dit over het hoofd wordt gezien.

Zijn privé leven delen doet Gilles het liefste.
Hoe hij Nicole behandelde en mishandelde, was niet te zien in de serie, de stiekeme hond.
Opzouten dat 🐽.

Nou de Giilis parken zijn al jaren onder de maat. Alles is daar vies en smerig. Maar laten ze ook eens een onderzoek in stellen bij Europarcs en Topparken dat zijn organisatie waar verre vanaf moet blijven. Ik zal de woorden niet gebruiken wat ik denk, maar dat kis niet positief. Mijn wens doe een een grondig onderzoek naar deze twee parken en met name het financiële deel. Mensen worden simpel gezegd opgelicht met beloftes wie ze niet nakomen.

Hoe lang houd Ahmed Marcouch die crimineel Peter Gillis nog de hand boven het hoofd!? Die mafklapper Peter Gillis heeft hier zitten schieten op vakantiepark Arnhem, mensen bedreigen, oost europese knokploegjes op bewoners af sturen en zelf zijn zoon Mark Gillis heeft hier lopen bedreigen!
Al jaren laat die Ahmed Marcouch, Peter Gillis zijn gang gaan en knijpt die oogjes dicht! Nu zijn andere collegas in andere parken Peter Gillis aanpakken , komt Ahmed Marcouch pas in actie! Lafbek

Recentie is niet echt objectief, maar gericht op de “slechte” werkwijze van Peter Gillis zijn bedrijfsvoering. Dat er dingen defect raken heb je altijd, en tegenwoordig heb je een wachtlijst voor monteurs als je iets adhoc (er zal vermoedelijk geen contract zijn met een deskundige partij (aanname)) gerepareerd wilt hebben. Een paar roestplekken en een stuk coating die ontbreekt is niet zo spannend. Als het gaat om veiligheid vind ik dat een ander verhaal, kluisje gaan ook over veiligheid van je spullen. Voor zwembaden gelden normen, voor veiligheid en hygiëne, kennelijke zoeken ze hier wel de ondergrens op van wat toelaatbaar is. Maar voor de prijs kun je wel een dag plezier hebben met je gezin, een gemiddeld toeristen bezoek bij een museum of historisch gebouw kost vaak meer, en dan heb je het na 2 uur wel gezien. Als ik de video bekijk vind ik het meevallen, en die gele glijbaan kunnen ze beter afbreken omdat het te oud is , maar dat kost meer dan simpelweg sluiten en zo laten. Maar dan moeten ze op voorhand wel vermelden dat deze niet meer operationeel is.