Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen keihard gedumpt door zijn vriendin Kelly


Het was een feestelijke dag voor Penelope, de schattige dochter van Kelly Piquet, want ze blies gisteren vier kaarsjes uit. Maar tot grote verbazing van velen bleef een felicitatie van Max Verstappen uit. Wat is er gaande tussen het liefdeskoppel?

Kelly deelde emotionele momenten op haar Instagram Stories ter ere van de verjaardag van haar “zeemeermin”. Een verjaardagstaart, filmpjes van vorige verjaardagen en van de recente viering werden gedeeld met haar volgers. Echter, opvallend genoeg verscheen Max Verstappen slechts één keer op al die beelden die Kelly deelde. En alsof dat niet genoeg was, heeft Max zelfs niets gepost over de speciale dag van Penelope, zelfs geen eenvoudige felicitatie.

Het is algemeen bekend dat Max en Kelly sinds 2020 een paar zijn, en het was juist datzelfde jaar waarin Penelope slechts één jaar oud was. Normaal gesproken deelden ze het ene na het andere romantische kiekje van hun leven samen op Instagram. Maar de laatste tijd is het opvallend stil geweest op hun social media-accounts.

Vorige week gingen er al geruchten rond dat de relatie van Kelly en Max in zwaar weer verkeert. Waar de twee normaalgesproken het ene na het andere liefdevolle kiekje op Instagram delen, hebben de twee nu al enige tijd niets meer van elkaar gepost. En dat vinden volgers verdacht, zo meldde Juicechannel op Instagram.

Een bron bevestigde ook dat er iets gaande is. “Ik hou het al een tijdje in de gaten, maar ik denk dat ze al zeker vijf races niet meer samen zijn geweest, en dat is voor Kelly echt heel apart, want die staat graag vooraan”, onthulde de bron. “Over twee weken begint de zomerstop en normaal gesproken gaan ze in die periode altijd erg openbaar met elkaar op vakantie. We zullen zien wat er gebeurt.”

Het lijkt er dus op dat er onenigheid is in de liefdesrelatie van Max en Kelly en er gaan zelf sterke geruchten dat het koppel al uit elkaar is en wacht op een goed moment om dit kenbaar te maken aan de pers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties