Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato en nieuwe lover zetten restaurant op stelten


Leontine Borsato en haar lover John Huiberts zijn weer helemaal in the picture, en dat is niet zonder reden. Terwijl wij eerder berichtten over Marco Borsato die met een blonde dame aan zijn zijde werd gespot, blijkt nu dat Leontine ook weer terug is bij haar lover John die haar eerst nog heel lui noemde.

Leontine werd onlangs nog gespot in een nep-merkwinkel in Spanje, waar ze met tassen vol spullen naar buiten liep, kan de financiële steun van haar nieuwe lover goed gebruiken nu ze het financieel zwaar heeft.

John Huiberts werd in 2018 zelfs bekroond als EY Entrepreneur Of The Year vanwege zijn prestaties als oprichter van IGM Resins, een bedrijf gespecialiseerd in uv-lakken. Hij lijkt de ideale partner voor Leontine, maar volgens Yvonne Coldeweijer is hij mogelijk nog erger dan Marco Borsato.

Afgelopen weekend werden Leontine Ruiters en John Huiberts samen gespot tijdens een date, maar volgens Yvonne was de ontmoeting nogal ongemakkelijk. Ze zouden namelijk de ex van John zijn tegengekomen…

“Leontine en miljonair John zijn weer helemaal back together en gingen dit weekend uiteten bij Hugo in Waalwijk,” onthult Coldeweijer, waar ze een foto deelt van Leontine en John in het restaurant. Echter, de date zou behoorlijk pijnlijk zijn geweest. Waarom? “Volgens een spion zat tegelijkertijd ook zijn ex met haar kinderen te eten in het restaurant. Ongemakkelijk.”

Na haar gestrande huwelijk met Marco Borsato vond Leontine opnieuw liefdesgeluk bij John. Hoewel het in eerste instantie niet van lange duur leek te zijn, besloten de twee onlangs om samen op vakantie te gaan naar Ibiza, zoals Evert Santegoeds onthulde in Strikt Privé. Dit geeft toch wel weer hoop voor de toekomst.

Ondertussen wordt Marco vaak alleen gespot en lijkt hij wat eenzamer. “Ik heb Marco afgelopen pinksterweekend gespot in Sint Maartenszee,” onthulde een bron aan Yvonne. “Hij zat daar erg chagrijnig achter zijn laptop in het restaurant van de camping waar wij stonden. Hij was alleen en toen ik een kwartier later terugkwam, was hij al verdwenen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties