Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel vernederd door André Hazes: geen toegang tot VIP-gedeelte


André Hazes veroorzaakt opnieuw familiedrama tijdens De Amsterdamse Zomer. Terwijl hij zijn tante Els Hofland uitnodigde voor het exclusieve VIP-deck, werd zijn moeder Rachel simpelweg tussen de menigte gepropt. Ze mocht niet op het VIP-deck komen… Au!

Tijdens zijn spetterende optreden bij De Amsterdamse Zomer kreeg André speciale kaarten om zijn geliefden uit te nodigen. Monique Westenberg en zoontje Dré genoten volop vanaf het VIP-deck, omringd door luxe en comfort.

Rachel was ook aanwezig, maar moest genoegen nemen met een plekje tussen de gewone mensen. “Rachel stond gewoon tussen het zilveren vak tijdens De Amsterdamse Zomer. Samen met de ex van Gijp moest ze gewoon tussen het gewone volk staan,” onthult Yvonne Coldeweijer. “Geen tafel, geen extra kaarten voor vrienden en familie. Hoewel die er wel waren, mochten ze plaatsnemen op het exclusieve VIP-deck met hun eigen tafels.”

Tot overmaat van ramp werd Rachel buitengesloten terwijl haar zus Els Hofland wél een uitnodiging ontving voor het VIP-deck. “Zelfs haar zus Els, de kersverse stiefmoeder van André junior, was daar aanwezig. Een pijnlijke situatie,” aldus Coldeweijer.

Ondanks André’s recente uitspraken over een mogelijke verzoening met Rachel en zijn zus Roxeanne, met wie hij geen goede band heeft, lijkt er nog steeds sprake van spanning. “Diep van binnen willen we dat allemaal wel,” onthulde André aan het AD. “Maar je kunt niets afdwingen, vooral ik niet. Ik heb geen goede band met beiden, maar er is geen ruzie tussen ons, terwijl zij wel met elkaar overhoop liggen. Dat maakt het ingewikkeld.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

goed gedaan om Roggel geen Vip plaats te geven

Peter, alleen een gore schoft handelt zo. Als jij het met zo’n handelswijze eens bent, heb ik zo mijn twijfels

Esther, inderdaad een gore schoft,zijn moeder was wel goed toen hij in de ellende zat,ze heeft hem opgevangen ,toen hij terug kwam van zijn afkick poging.
Rox is de verstandigste in die k familie.

¨er is geen ruzie¨

fender van roxie is jarig geweest
het interesseert oom andree geen zier.
bijzonder, als je zegt geen ruzie te hebben…………

zak! 🤮

Daar zijn ze weer, de landelijke aandachttrekkers.

Nou Rachel heeft echt geen ster allures blijkt dus maar weer.
Deze vrouw durft gewoon tussen het publiek te staan.
Chapeau Rachel en zo kan je de adviezen die je er hoorde aan Andre door geven.