Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marieke Elsinga deelt video waar je maag van omdraait


Marieke Elsinga, de geliefde radiohost en presentatrice, deelt regelmatig intieme details uit haar leven met haar grote schare fans. Maar dit keer heeft ze echt iedereen verbaasd met een onthullend filmpje over een bizarre behandeling. Het is een kijkje dat je maag even flink op de proef stelt, dus wees gewaarschuwd!

In het filmpje toont Marieke zonder enige schroom hoe ze haar prachtige lokken onderhoudt. Maar comfortabel ziet het er niet bepaald uit! Het lijkt erop dat ze alles uit de kast haalt om haar weelderige haarbos te behouden. Marieke is namelijk openhartig geweest over haar worsteling met haaruitval na haar zwangerschap en heeft toegegeven onzeker te zijn over haar dunner wordende haar. Ze is zelfs zo wanhopig op zoek naar een oplossing dat ze een opmerkelijke behandeling heeft ondergaan.

In het schokkende filmpje is te zien hoe een apparaatje haar haarwortels injecteert met een speciale behandeling tegen haaruitval. Marieke legt uit dat dit helpt bij de doorbloeding van haar hoofdhuid en dat vitamines rechtstreeks in de haarfollikels worden ingebracht. Een kwartier lang wordt haar hele hoofd behandeld.

Hoewel sommigen misschien gruwelen bij het idee, zijn wij juist vol lof over Marieke’s moed en vastberadenheid om haar zelfvertrouwen terug te krijgen. We kunnen niet wachten om te zien hoe haar haaravontuur verder zal verlopen!

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties