Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland zit in hele grote problemen


Maxime Meiland, bekend van de populaire serie Chateau Meiland, staat voor een zorgwekkende situatie nu de kijkcijfers van het programma dalen. Het blijkt dat Maxime een aanzienlijk deel van het geld ontvangt dat de Meilandjes verdienen per aflevering. En dat is geen overbodige luxe, gezien haar hoge maandelijkse hypotheeklasten van maar liefst 12.000 euro. Niet te vergeten de andere vaste kosten die zij moet dragen. Haar Instagram-account en sporadische reclame-uitingen zijn bij lange na niet voldoende om aan haar financiële verplichtingen te voldoen. Maxime is werkelijk afhankelijk van de serie Chateau Meiland.

Daarom is het geen verrassing dat dit seizoen van Chateau Meiland meer afleveringen bevat. Maxime heeft immers elke euro hard nodig. Echter, haar blijdschap werd flink getemperd toen haar zus Montana ook aandrong op een prominentere rol in het programma. Ondanks dat Erica en Martien bereid waren een deel van hun inkomsten af te staan, was Maxime niet van plan extra geld vrij te maken. Het gevolg? Ruzie binnen de familie.

Met de dalende kijkcijfers en het teleurstellende succes van haar boek, evenals het mislukken van haar verschillende kledinglijnen, lijkt alles af te hangen van de serie Chateau Meiland. Maar nu de kijkcijfers een neerwaartse trend vertonen, groeit de angst bij Maxime dat ze haar inkomen in gevaar is en wellicht niet langer in staat zal zijn om de torenhoge hypotheeklasten van haar luxueuze villa te betalen.

Hoewel haar ouders nog inkomsten zullen hebben uit het pension Code Rose, zal Maxime hooguit een bescheiden vergoeding ontvangen voor haar werkzaamheden daar, die bij lange na niet in de buurt komen van de 12.000 euro die ze maandelijks aan hypotheek moet betalen. De financiële druk op Maxime neemt toe, en het is de vraag of ze haar peperdure villa kan behouden in deze onzekere tijden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat krijg je als je aan grootheidswaanzin lijdt.

Tja wat een veràssing Dacht ze nou echt dat ze levenslang op haar vaders populariteit zou kunnen meevaren? Haar vader heeft alvorens zij de villa zonodig moest kopen al meerderen keren gezegd dat hij er mee zou gaan stoppen als de kijkcijfers zouden tegenvallen. Ze was al gecanceld van allerlei sociale media reclames. Ze had al commentaar gehad dat ze wel heel erg hoog van de toren af aan het blazen was, en dan nòg zo stronteigenwijs zijn om die veel te dure villa te kopen, “omdat mevrouw die andere €850.000 villa toch te klein vond”. Dan had ze lekker in Frankrijk moeten blijven. Dan klopte de naam nog enigszins van haar vaders reallifesoap en dan had madam alle ruimte van de wereld gehad. Nu niet achteraf gaan lopen klagen truttebol.

Wat voor een blokhut heeft die miep dan gekocht ? als je maandlasten € 12.000 zijn.
Duidelijk een aanschaf geweest die heel ver boven je stand lag.
En dat in een land waar het merendeel naar de voedselbank moet.
Het wordt duidelijk dat deze familie eens een keer flink met de poten op de grond word gezet. Te droevig voor woorden.

Ja jullie hebben groot gelijk .inderdaad hoogmoed…vooruit kijken kan die familie niet..en wat voorn zus ben je als je je zus niks gunt.Haal AUB die zooi van tv af.gr petra

Tja Maxime kun je lekker achter de kassa gaan zitten of vakkenvullen meer kun je niet blonde doos

Die gaat straks flink in de problemen komen als de tv serie stopt. Kan rupsje nooit genoeg weer gaan verhuizen. Maar dan naar 3 hoog achter, ipv boven haar stand willen wonen.

Ze zit al in de problemen, gunt haar zus niets en is een grote egoiste.
Alles willen maar niet vooruit denken,

Hoogmoed dat is het blonde doos

Hoe vaak zijn de Meilandjes ook niet verhuisd
En het moest maar groter en groter en luxer
Ook met de problemen met de hotel
Men gaat toch kijken ook naar de omgeving waar de hotel staat toch
Geen aandacht meer aan de Meilandjes schenken
Iedereen moet nu een stapje terug
Dat is wat ik kwijt wil