Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit bizarre bedrag verdient Dries Roelvink met zijn ballen bij de Jumbo


Dries Roelvink, de onverschrokken volkszanger, lijkt zijn handen te hebben uitgestoken naar een nieuw lucratief project. En dit keer heeft hij niemand minder dan supermarktgigant Jumbo aan zijn zijde weten te krijgen. Maar wat brengt deze bijzondere samenwerking eigenlijk op? Is het een kwestie van een fooi of kan Dries zich in de handen wrijven vanwege duizelingwekkende bedragen?

Tijdens een interview met radio 538 onthult Dries enkele sappige details over het succes van zijn partnership met Jumbo. “Volgens Jumbo zijn de gehaktballen niet aan te slepen,” verklaart hij met een glinstering in zijn ogen. “Mensen sturen me zelfs berichtjes dat ze bij Jumbo zijn geweest en de schappen leeg waren. Soms duurt het maar één of twee dagen voordat ze weer worden aangevuld.”

Maar laten we het hebben over de financiële kant van het verhaal. Wat verdient Dries eigenlijk met deze smakelijke samenwerking? “Natuurlijk kan ik geen exacte bedragen noemen,” fluistert hij mysterieus. “Maar mijn manager heeft me verteld dat we ‘een aardig zakcentje per bakje’ ontvangen. In eerste instantie dacht ik dat het niet zo veel zou zijn, maar als je bedenkt dat er maar liefst 700 Jumbo-winkels zijn en elk van hen dagelijks een behoorlijk aantal bakjes verkoopt…”

Onze rekenwonders gaan meteen aan de slag. “Als elke Jumbo-winkel bijvoorbeeld vijf bakjes per dag verkoopt,” stellen ze voor, “dan hebben we het over een aanzienlijke hoeveelheid.”

Dries knikt instemmend en glimlacht. “Laten we zeggen dat het per bakje ergens tussen de 30 en 40 cent ligt,” onthult hij.

Onze rekenaars gaan vliegensvlug verder: “Dat zou betekenen dat Dries per dag een mooi bedrag van zo’n 1.500 euro verdient.”

Dries kan zijn enthousiasme nauwelijks verbergen: “Precies, dat is per week…”

Maar hoe lang kunnen we genieten van deze smakelijke samenwerking? “Ik hoop oprecht dat de gehaktballen nog wel zo’n 25 jaar in de schappen van Jumbo zullen prijken,” grapt Dries, terwijl hij een knipoog geeft. “Een kwart eeuw lang plezier van mijn heerlijke ballen, dat zou fantastisch zijn!”

Het succes van Dries beperkt zich echter niet alleen tot zijn samenwerking met Jumbo. Wie herinnert zich niet de legendarische ANWB-reclame waarin Dries schitterde in zijn opvallende gele zwembroek? In een recentelijk interview licht hij een tipje van de sluier op over de financiële kant van die deal. “Die reclame heeft me destijds een aardige duit opgeleverd, namelijk zo’n 70.000 euro,” biecht hij op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onze rekenaars gaan vliegensvlug verder: “Dat zou betekenen dat Dries per dag een mooi bedrag van zo’n 1.500 euro verdient.”

Niet 1500 euro verdient,……………€ 1500 KRIJGT !!!!
Klein nuanceverschil.
Bakt hij die ballen dan helemaal alleen ?
Nee, alleen z’n naam wordt er aan gekoppeld dus hij doet er niets voor.
Vele Nederlanders hebben een andere definitie voor het woord verdienen.

Snap de ophef niet, heb ze bier bij de Jumbo niet gezien en dan nog, kan hij nu ineens behalve wijn slurpen ook gehaktballen maken. Duh wie niet?

1 ster voor ´BeterLeven´.
Schandalig!!!! Het hadden 3 sterren moeten zijn !!!
Het BeterLeven over de rug van dierenleed gaat dus naar Roelvink zelf!!! Om te kotsen zijn jullie!!!!🤮

Heb die ballen van Dries hier in Friesland nog niet gezien maar de verkoop door Jumbo maakt voor mij dat ik die zaak voortaan boycot. Geen zin in proletenballen. Word al misselijk van die zichzelf zwaar overschattende B artiest zelf , laat staan van zijn ballen !

Hij is zelf ook een bal koop nooit geen goederen meer bij de oplichters van jumbo

nooit geen = altijd

Nog geen uur geleden bij de Jumbo geweest, de ballen van Dries zijn nergens te bekennen (lol), ook die gehakte niet.