Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Schreeuwlelijk Maxime Meiland blijkt enorme oplichtster te zijn


Onlangs begon Maxime Meiland op haar Instagram account één of andere wonderthee te promoten, waarbij ze beweerde dat je met een paar kopjes maar liefst acht centimeter buikomvang kunt verliezen. Voor velen verliest ze hiermee echter haar geloofwaardigheid, maar er zijn altijd mensen die wanhopig genoeg zijn om die thee te kopen.

Adriaan ter Braack, een wetenschapsjournalist, sprak gisteren bij Op1 over dit soort misleidende marketing en hij keurt het geld verdienen van Maxime ten koste van anderen sterk af. “Dit is pure nonsens. Ten eerste: geen enkele thee kan helpen bij vetverbranding. Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan,” benadrukt Adriaan. Maxime kan nooit zulke claims maken. “Ze beweren dat het wetenschappelijk bewezen is, maar dat is gewoon onzin. Je kunt zeggen: ‘Dit werkt en het is wetenschappelijk bewezen’, en mensen zullen het geloven, maar het is allemaal flauwekul.”

Een van de tafelgasten probeert Adriaan ervan te overtuigen dat hij zelf wel kan bepalen wat onzin is, maar Adriaan wijst erop dat veel mensen erin trappen. “Dat is precies waarom ze haar inschakelen. Ze heeft zoveel volgers en veel mensen denken: ‘Ik wil ook afvallen!'” Hij benadrukt dat hoewel dit voorbeeld van de afvalthee niet direct gevaarlijk is, het toch exemplarisch is voor de vele bedrijven die BN’ers inhuren om onzin te verkopen.

Adriaan gaat verder: “Je kunt beweren dat het zou kunnen werken, maar op Instagram word je overspoeld met een vloedgolf van onzin, waardoor je niet meer weet wat waar is en wat niet. Dat heeft gevolgen. Niet alleen individuele gevallen, maar ook het algemene beeld dat mensen de weg kwijtraken en niet meer weten wat wel en niet waar is.”

Presentator Erik Dijkstra sluit het onderwerp af door Maxime af te schilderen als een oplichter. “Adriaan, jij voert een kruistocht tegen dit soort oplichterij. Dat kunnen we wel stellen. Ik vind het belangrijk dat je dit doet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerst de boel tillen met kledingontwerpen, rechtstreeks van Ali China, nu weer dit. Leert dat irritante schreeuwrupsje Nooitgenoeg het dan nooit?

@Fina
Dat doet Nikki Plessen al jaren.
Ze maken handig gebruik van de domme mensen die daar nog steeds voor de volle 100% intrappen.
Daarom zijn het nog geen oplichtsters.

Alles voor geld🤑🤑🤑 Bah!!!

Die Maxime Meiland lijkt net op dat verlopen lijk van een Westenberg allebei te lelijk en te vies om aan te pakken…. En allebei hebben ze ene partner die nog in de kast zit. Wat een zielige wijven zijn dat

Ik denk dat jij jaloers bent lelijk Truusje. Geen geld en geen verstandelijk vermogen.

Precies Sanne! Truus met haar fakenaam.😜🤣

Is lelijke Olga (Monique) er ook weer… Moet je niet toevallig terug naar huis ben je wel dat vieze kamploeder

Truus Schröder is ¨Hennie Vlaskamp¨ 100%

Ja zeker weten Joop!
Hennie Vlaskamp alias Rachel. Op alle showbizz-facebook sites spuit ze ool steeds haar gal.
Nu weer zo’n doorzichtige nepnaam.🙄😂

Oerdomme Truusje (incognito heks Rachel), als je nou nog niet weet dat André op vrouwen valt!!😂😂😂😂
Hij heeft een heel elftal aan scharrels gehad afgelopen paar jaar, en jij denkt dat hij nog in de kast zit. 😂😂
Dan ben je idd overgeslagen met hersens uitdelen bij je geboorte.
😂😂😂😂😂😂😂😂

Ik dacht dat het hier om Maxime Meiland gaat en niet over Monique of een ander van de Hazes clan.

Perfect verwoord Joke!👏
Sommigen zijn zo geobsedeerd van Monique & de Hazesjes.
Kunnen alleen daarover mekkeren.
En lezen kan zo iemand blijkbaar niet.😉

Ik begon serieus bij de antwoorden aan mezelf te twijfelen. Ik dacht het ging toch niet over de fam. Hazes maar over Maxime?

Dat kind weet van voor niet dat ze van achter leeft, wat een aanstelster en een ongelofelijk nep figuur.

Het is net haar vader ook zo’n schreeuwlelijk.Maxime leeft voor iemand van haar leeftijd ver boven haar stand en wil dat blijven doen, maar daarom gaat ze mensen bedonderen.Die daar in trappen zijn gewoon dom.