Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen haar droomvakantie verandert in ware nachtmerrie


Chantal Janzen onthult in haar gloednieuwe ‘&C Zomerboek’ de gruwelijke vakantie-ellende die ze vorig jaar heeft meegemaakt. Wat een ontspannen weekje weg had moeten zijn, veranderde al snel in een nachtmerrie vol ellende. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de presentatrice onlangs ook onthuld dat ze al wekenlang geen intiem plezier heeft beleefd. Tja, als stoom afblazen er niet in zit, dan maar je hart luchten via een goed potje schrijven, toch?

De ellende begint al op de eerste dag. Chantal ontdekt tot haar grote schrik dat het appartement dat ze heeft geboekt geen airconditioning heeft. Ze belandt in een kamer waar het volgens haar eigen woorden maar liefst 50 graden is. Gelukkig komt al snel het gezin van haar echtgenoot Marco hen vergezellen, waardoor ze kunnen uitwijken naar een ruimere en fantastisch gelegen accommodatie.

Als ze daar zijn worden ze begroet door de schoonmaakster. “Nadat ik drie stappen in het huis had gezet, begreep ik waarom ze daar was: ze moest nog schoonmaken. Nou, mooi niet dus”, beschrijft Chantal de smerigheid. “Volgens haar had ze al schoongemaakt, maar dat was nauwelijks te geloven. Overal zaten spinnenwebben en mijn sneakers bleven verdacht vaak aan de vloer plakken tijdens de rondleiding.”

En dat is nog niet alles. “Toen we naar boven gingen, werd ik bijna misselijk van de stank. Het leek wel een combinatie van zure kwark en een dode rat. Dus toen de schoonmaakster een kamer verliet, keek ik snel onder een van de kinderbedden. Ik schrok me rot. Ik dacht dat er een nest kittens lag, maar het waren enorme stofwolken. Onder het andere bed vond ik lege ballonnen, onidentificeerbaar voedsel en een dozijn halfvergane insecten. Vanaf de rand van de wastafel droop er zachtjes een plakkerige, bruine substantie op de badkamervloer.” Is het dan een wonder dat Chantal en haar liefste zelden zin hebben?

In een opwelling belt Chantal woedend de verhuurder, die haar meteen bestempelt als een verwende prinses. “Dus die avond checkten we, met zijn zevenen, in bij het enige hotel in de buurt. Een belachelijk chique en belachelijk dure accommodatie.” Deze zomer zal de blondine het heel anders aanpakken: “Ik overweeg serieus om dit jaar een stofzuiger, een swiffer, allesreiniger en honderd duizenddingen­doekjes mee te nemen op vakantie.” Dat belooft een waar genot te worden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties