Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander en Maxima nemen heel drastisch besluit


Het Belgische koningspaar, Koning Filip en Koningin Mathilde, hebben een speciale uitnodiging uitgestuurd naar ons eigen koningspaar, Willem-Alexander en Máxima, voor een opmerkelijk staatsbezoek. Wat dit bezoek zo bijzonder maakt, is niet alleen de koninklijke gastvrijheid, maar ook de keuze van ons Nederlandse koningspaar om per trein naar België te reizen!

Willem-Alexander en Máxima kijken reikhalzend uit naar dit bezoek en zien het als een kans om de banden met onze ‘goede buren’ te versterken. De koning heeft in de Belgische pers laten weten dat hij zich verheugt op het herontdekken van België. Maar het meest opvallende detail in dit verhaal is het feit dat onze Oranjes ervoor hebben gekozen om per trein te reizen, iets wat zelden voorkomt bij royals.

Hoewel het op zich logisch lijkt dat het koningspaar de trein verkiest, gezien de vlotte treinverbinding tussen Den Haag en Brussel en het milieuvriendelijke karakter van deze transportoptie, is het toch een ongewone keuze voor royalty. Volgens Het Laatste Nieuws is de trein namelijk het meest ecologische vervoermiddel.

In 2006, tijdens het laatste officiële staatsbezoek van ons koningshuis aan België, koos Koningin Beatrix nog voor het vliegtuig om ons buurland te bezoeken. Deze beslissing leidde destijds tot enorme kritiek, aangezien het vliegen over een afstand van slechts 140 kilometer als onnodig werd beschouwd.

Koning Filip van België heeft recentelijk zelfs de trein genomen tijdens een staatsbezoek aan Luxemburg, uit zogenaamde “ecologische overwegingen”. Hij wilde “niet doof zijn voor de klimaatuitdagingen”, zoals te lezen is in Het Laatste Nieuws.

Het lijkt erop dat het Nederlandse koningspaar een voorbeeld neemt aan hun Belgische collega’s en bewust kiest voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze zeldzame keuze voor een treinreis naar België zal ongetwijfeld de nodige aandacht trekken en leidt tot speculaties over de groeiende bewustwording van onze koninklijke familie omtrent het milieu.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maakt geen bal uit, ze hebben hun eigen trein, dus laten we nu niet net doen alsof ze zo goed bezig zijn. Lekker hypocriet, maar dat zijn we wel gewend van ze.

Ons koningshuis heeft toch een eigen trein ?
Volgens mij was ie helemaal blauw met een gele kroon op de flank geschilderd.
Waar is die dan gebleven ?
Van onze centen als “oud ijzer” op de schroothoop ?

Wat een nep vertoning,
Niet te vergeten zullen er genoeg auto’s vertrekken vanuit Den Haag naar Brussel.
En het begeleidend personeel gaat wel gewoon met het vliegtuig en of de auto naar Brussel.
De Dienstauto van de Nederlandse ambassadeur in Brussel zal echt niet ingezet gaan worden voor het koningspaar.
Hiervoor word gewoon een officiële auto van het koninklijk huis ingezet en om deze in Brussel te krijgen zal deze er gewoon naar toe moeten rijden.
Extra overlast zal er zeker zijn voor de trein reizigers die met de trein moeten reizen en wel goed bezig zijn.
Het zou beter zijn als zeer de gouden koets naar Brussel gaan. Al dan niet met verwijderde of afgeplakte versiersels die herinneren aan het slavernij verleden

Ik ben helemaal niet zo idolaat van een Koningshuis, welke dan ook, maar ik lees hier alleen maar zure reacties op de treinreis.
Kunnen deze mensen dan nooit meer iets goed doen?

LGT, nee, niet echt, ze zijn zo nep als het maar kan zijn.

Ha ha , lekker dik negatief hier , die reacties hier ,..goed bezig , lui….✅✅

Wanneer kan ons koningshuis het nog goed doen?
Laat ze lekker met rust en reken onze koning de fouten van zijn voorvaderen niet aan.
Hij is ook maar geboren zonder zelf te kunnen kiezen waar zijn wiegje stond.
Nee ik wil echt niet met ze ruilen.
Ben tevreden met mijn a.o.w. en pensioen en laat de medemens met rust, zouden er meer moeten doen.

Mensen die constant kunnen zeuren dat is mijn meni