Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Leroy is helemaal klaar met Maxime Meiland, scheiding in gang gezet


Het lijkt erop dat de relatie tussen Maxime Meiland en haar man Leroy in zwaar weer verkeert. Gisteren keerde Leroy terug van een twee weken durende vakantie in Spanje, maar tot ieders verbazing was Maxime en het gezin niet mee. Leroy genoot van zijn vakantie met vrienden, wat de geruchten over problemen in hun huwelijk alleen maar versterkt.

Maxime heeft eerder haar ongenoegen geuit over Leroy’s afwezigheid. Ze klaagde erover dat hij te veel werkt en in zijn vrije tijd alleen maar gamed en uitgaat met zijn vrienden. Deze vakantie van Leroy lijkt daar een duidelijk voorbeeld van te zijn. Twee weken lang op vakantie terwijl je gezin thuis zit, dat kan niet goed zijn voor hun relatie.

Er wordt gefluisterd dat het koppel elkaar niet meer kan verdragen en dat ze alle mogelijke confrontaties proberen te vermijden. Het lijkt erop dat Leroy ervoor heeft gekozen om alleen op vakantie te gaan als een manier om tijdelijk te ontsnappen aan de spanningen thuis. Maar is dit wel de ideale oplossing?

Op de onderstaande foto die Leroy deelde van zijn vakantie, zijn hij en een vriend te zien. Deze foto heeft veel commentaar gekregen van fans die denken dat Leroy mogelijk ook op mannen valt. Ze vergelijken hem zelfs met Martien Meiland.

De toekomst van Maxime en Leroy blijft onzeker. Zullen ze de confrontatie aangaan en werken aan hun huwelijk, of zullen ze uiteindelijk toch uit elkaar gaan? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: deze vakantie zonder het gezin heeft de roddels over hun relatie alleen maar gevoed.

Bekijk hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geloof het niet ! Ze zijn net getrouwd. Misschien was hij daar voor zijn werk, misschien had hij even een vakantie nodig en kon Maxine niet. Er word zoveel gezegd en geschreven, laten we het gewoon even afwachten.

Zo voorspelbaar .

Bij het zien van de foto, zonder insinuaties van anderen gelezen te hebben ging mijn gayradar af. De man naast Leroy heeft een bepaalde energie om zich heen. Hij lijkt subtiel uit te stralen dat deze man van hem is. Die hand op zijn schouders, de zwoelheid in zijn ogen en om zijn lippen. Ze staan ook symmetrisch van elkaar. Zou Leroy verleid zijn of heeft hij een oogje op Leroy?

kan me voorstellen dat hij wil scheiden het is moeilijk om met zo vis wijf om te gaan en de hele family in niet goed martin ik ook een persoon die altijd loop te schreeuwen

zij had hem alleen nodig als zaaddonor

Kan hij een goeie alimentatie krijgen met zo’n rijke bijna ex-vrouw.😆😜
En geen gezeik meer aan zijn hoofd van die dominantie schreeuwlelijk.