Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BETRAPT: Linda de Mol speelt vies spelletje met Jeroen Rietbergen


Linda de Mol laat zich niet uit het veld slaan door de controversiële situatie waarin haar partner, Jeroen Rietbergen, verkeert. Ondanks zijn vervolging voor verkrachting, lijkt Linda de kwestie te kunnen accepteren en blijkt hun relatie sterker dan ooit. Bewijs hiervoor werd onthuld in RTL Boulevard, waar een foto te zien was van Jeroen die ’s ochtends hun twee nieuwe hondjes uitliet. Presentator Lex Uiting wees erop en merkte op: “Daar staat-ie.”

Deze foto lijkt te bevestigen wat velen al vermoedden: Linda en Jeroen zijn nog altijd samen. Hoewel hun laatste officiële relatiestatus dateert van februari dit jaar, toen ze samen werden betrapt in Parijs, blijkt nu dat er meer aan de hand was. Linda had nog iets uit te zoeken, en dat werd duidelijk toen Jeroen met volle koffers de oprit opreed. Hij werd betrapt tijdens het uitlaten van de hondjes, wat de situatie alleen maar bevestigt.

Patty Brard reageerde verbaasd op deze onthulling. In Shownieuws verklaarde ze: “Wat blijkt? Die twee pups werden uitgelaten door niemand minder dan Jeroen Rietbergen. Normaal gesproken zou je denken: Linda was op vakantie en Jeroen past tijdelijk op de pups, maar dat kan niet, want Linda is niet op vakantie.” Linda was namelijk dit weekend aanwezig bij het Amsterdam Diner. Patty vervolgde: “Het lijkt er dus sterk op dat ze gewoon weer onder één dak wonen en dat het niet bij die heerlijke vakantie is gebleven.”

Maar vindt Patty het verwerpelijk dat Linda ervoor kiest om met Jeroen samen te zijn? Nee, integendeel. In haar woorden: “Misschien hebben ze alles uitgezocht en zijn ze weer gelukkig. Dat is natuurlijk… Ja, wat mij betreft van harte gegund aan haar.” Ze gaat zelfs verder en oppert: “Misschien heeft Linda deze foto wel zelf gemaakt.”

Maar waarom zou Linda dat doen? Patty speculeert: “Misschien wil ze langzaam mensen laten wennen aan het idee dat ze weer een stel zijn. Ik kan me voorstellen dat ze niet meteen een harde verklaring wil afleggen, maar op deze manier gebeurt het op een liefdevolle manier. Eerlijk gezegd, ik gun iedereen zijn geluk, dus ik vind het prima.”

Volgens Evert Santegoeds zou het niet eens zo verrassend zijn: “Ze zaten destijds ook op het meest bekende terras van Parijs. Daar zijn altijd alleen maar Nederlanders te vinden. Het is een soort Nederlandse enclave…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kortom; Ze valt op vieze mannetjes !!! Misschien bang dat ze geen andere man meer tegen komt die met haar verder wil ? Wat heb je toch zielige sneue mensen op de wereld.