Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis na de zomer te gast bij Vandaag inside, Johan Derksen is woest


Peter Gillis, de bekende campingbaas en hoofd van de realityshow ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’, is het middelpunt van een opmerkelijke gerucht in showbizzland. Volgens geruchten wordt hij na de zomerstop als gast verwelkomd bij de talkshow ‘Vandaag Inside’. Maar waarom zou een controversiële figuur als Peter Gillis, met al het negatieve nieuws rondom hem, een plek krijgen in de studio?

De waarheid is dat SBS6 zijn imago wil oppoetsen na alle negatieve publiciteit rondom Peter. Het schijnt dat de zender het idee heeft dat een optreden in de talkshow hem kan helpen om weer in een positiever daglicht te komen staan. Niet iedereen is echter enthousiast over deze keuze. Vooral Johan Derksen, bekend om zijn scherpe tong, zou niet blij zijn met deze gedwongen ontmoeting.

Hoewel Johan de vrijheid krijgt om kritische vragen te stellen aan Peter, is het SBS6 die hoopt dat dit juist in het voordeel van Gillis zal werken. Ze denken dat als Johan hem genadeloos aanpakt en Peter rustig blijft, dit sympathie bij het publiek zal opwekken. Het lijkt een strategie van de zender om hun kijkcijferkanon niet te verliezen, maar het is een risico dat beide kanten op kan gaan.

Het charmeoffensief dat lijkt te zijn ingezet, kan zowel positieve als negatieve gevolgen hebben voor Peter Gillis. Zal hij in staat zijn om de kritische vragen te pareren en zijn imago te herstellen, of zal het juist een averechts effect hebben? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: het belooft een spraakmakend televisieoptreden te worden dat niemand wil missen!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer word de heer de Mol eens een keer nagekeken op zijn mentale vermogen, want ik denk dat die niet zo gek veel hersencellen heeft. Zoveel eigendunk is nooit goed voor een persoon, laat staan een hele familie.

Dat Johan die Gilles maar keihard aanpakt. Die Gilles is niet gewend om commentaar te krijgen dus die zal zichzelf niet kunnen beheersen. Johan doe je best als die Mafklapper bij jullie aan tafel komt zitten. Ik zit er al klaar voor.

Ik ga klaar zitten hier voor, met een bak popcorn.
Hopelijk dat Derksen hem links en rechts de studio laat zien.
Want die rotzak kan er niet tegen als hij verbaal aangevallen word.
Hij laat dan aan heel Nederland zien hoe hij echt is, de viezerik.

Zijn imago is beschadigd en het is niet de taak van VI om dat te herstellen .
Begrijp Johan Derksen volkomen dat hij daar niet blij mee is.

Ik denk dat Johan er niet aan mee gaat werken om het imago van Gilles te herstellen. Eerder het nog veel verder afbreken. Van mij mag hij, wat Gillis accepteert geen weerwoord. Van niemand. Gilles denkt dat hij de koning is en boven alles en iedereen staat.