Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre wending in de Hazes-saga: André onthult details over familieoorlog


Het leven van André Hazes heeft de afgelopen tijd flink wat turbulentie gekend, met zijn relatieproblemen, verslavingen en een wat aarzelende comeback. Maar nu lijkt de zanger een stuk relaxter in het leven te staan. In een interview met het Algemeen Dagblad onthult hij: “Ik heb er een zooitje van gemaakt, en ik ben dolblij dat ik nu kan zeggen dat ik weer muziek maak en ga optreden.”

Hoewel André nog steeds een ex verslaafde is lijkt hij daar minder mee bezig te zijn. “De laatste anderhalf jaar kon ik er vooral om lachen. Voor die tijd vond ik het echt vervelend dat alles steeds om mij draaide, omdat het waar was. Dan raakt het je, omdat je weet dat je het verknalt”, aldus de zanger.

Maar terwijl André zijn leven weer op de rails heeft, is er onrust bij de andere leden van de Hazes-familie. Na een langdurige ruzie heeft André’s zus, Roxeanne, hun moeder Rachel voor de rechter gesleept, omdat zij volgens Roxeanne geen recht zou hebben op de erfenis van André Sr. De rechter heeft besloten dat deze kwestie eerst grondig moet worden onderzocht voordat er een uitspraak kan worden gedaan.

André geeft aan dat het voorlopig niet goed komt met de onderlinge verhoudingen binnen de Hazes-familie. “Dat is iets wat we diep van binnen wel willen, maar je kunt niets forceren. Vooral ik niet. Ik heb met beiden geen goed contact, maar ik heb geen ruzie met hen terwijl zij wel ruzie met elkaar hebben. Het heeft me veel pijn gedaan, maar ik ben er nu niet meer zo mee bezig. Wanneer ik mijn zoon van school haal en die lach op zijn gezicht zie, dan is er niets anders wat telt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer even aandacht nodig André?

hij doet nu net alsof hij de beste vader van de wereld is maar we weten allemaal dat hij geen gezinsman is en dat zijn zoon hem ook maar overkomen is volgens eigen zeggen. en dat terwijl ze bewust een traject zijn ingegaan om hem te kunnen krijgen.

hij wil niet eens zijn eigen neefje leren kennen, kind van rox. dus dat hij er pijn van heeft kunnen we ook met ene zak zout nemen
hij is en blijft een leugenaar.

zodra hij weer een stijfje krijgt van een ander issie pleite en begint het hele gejank over mo en zijn kind opnieuw

Je moet nooit meer contact zoeken met die heks ,want wat heb zei een hoop kapot gemaakt..