Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BIZAR: Behekste kinderwagen op Marktplaats: koper wil geld terug


Op Marktplaats vind je werkelijk alles wat je maar kunt bedenken. Van goedkope potloden tot betaalbare tweedehandsauto’s, er is voor elk wat wils. Veel mensen zijn op zoek naar koopjes en willen niet de hoofdprijs betalen. En laten we eerlijk zijn, waarom zou je niet iets willen verdienen aan spullen die je toch niet meer nodig hebt?

Neem bijvoorbeeld kinderwagens. Ze zijn onmisbaar wanneer je net een baby hebt gekregen, maar na verloop van tijd heb je ze niet meer nodig. Sommige mensen gooien ze weg, maar er zijn genoeg anderen die er nog blij mee zouden zijn voor een schappelijke prijs. Uiteraard is het wel belangrijk dat de kinderwagen goed functioneert en geen rare dingen doet, zoals behekst zijn. En daar begint ons verhaal.

Een jaar geleden heeft een vrouw een kinderwagen gekocht via Marktplaats. Nu beweert ze dat de kinderwagen vervloekt is. Ze heeft al die tijd contact gehouden met de verkoper via WhatsApp en heeft het nummer bewaard. Een behekste kinderwagen, dat is natuurlijk allesbehalve prettig. Haar zoontje Jayden begint scheel te kijken zodra hij erin zit, en boerderijdieren raken op hol wanneer de kinderwagen in de buurt is. Alsof dat nog niet genoeg is, valt de stroom uit wanneer de kinderwagen in de keuken staat en lijkt het huis nu overspoeld te zijn door duistere entiteiten die de koper niet kent of vertrouwt.

Het is hoog tijd om haar geld terug te eisen. Maar voordat ze dat doet, heeft ze het meest bizar ogende gesprek dat je ooit zult lezen.

Bekijk hieronder de Whatsapp gesprekken. Swipe naar rechts om alles te kunnen lezen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

😂😂🤣👹

Er valt weinig te lezen, ik zie alleen een grijs vlak. Met zo’n 😞 gezicht erbij. Kan alleen lezen wat er op de foto staat die boven de tekst staat.