Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het is oorlog! Nicol Kremers en Peter Gillis maken elkaar helemaal gek


Slechts enkele maanden na de breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, lijkt het erop dat ook Nicol niet stil heeft gezeten op liefdesgebied. Ze heeft nu alweer haar zoveelste nieuwe vlam officieel bekendgemaakt op haar sociale media.

Na de turbulente periode waarin Nicol onder vuur lag vanwege haar omstreden ‘foto’s’-affaire, besloot ze haar aandacht te verleggen naar haar webshop. Echter, in haar haast om succes te behalen, ‘vergat’ ze een cruciale stap: het officieel registreren van haar bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Hierdoor moest ze zich de afgelopen weken schuilhouden in het zonnige Marbella, waar ze probeerde de belastingdienst te ontwijken. Maar Nicol was niet alleen tijdens haar verblijf daar. Ze werd regelmatig gespot in het gezelschap van een mysterieuze en knappe jongeman, die herhaaldelijk opdook in haar social media-verhalen. De geruchten over een mogelijke nieuwe liefde werden steeds sterker.

En nu is het dan eindelijk bevestigd. Nicol deelt een foto van haar en haar nieuwe lover, en het lijkt erop dat het menens is. De foto wordt begeleid door het romantische liedje “I Love You Always Forever”. Is dit ware liefde of probeert Nicol wellicht Peter Gillis te overtroeven, nadat ze hoorde dat hij ook al een nieuwe vlam heeft gevonden? Het is bijna te toevallig dat ze allebei op hetzelfde moment hun nieuwe partners aan de wereld tonen. Misschien zijn ze nog niet helemaal klaar met elkaar en proberen ze elkaar op deze manier jaloers te maken. Het is inmiddels bekend dat Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter, verdacht veel op Nicol lijkt. Het lijkt erop dat de rivaliteit tussen de twee vrouwen nog niet voorbij is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bij beide geloof ik geen bal van dat ze een “relatie” hebben. Bij die bolle is het voor zijn nieuwe seizoen, hoe licht ik mensen op. Ik bedoel massa is kassa.
En bij die snol is het gewoon een collega uit het vak van haar nieuwe werk met die zogenaamde spannende foto’s.