Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Married At First Sight blijkt nep, dit koppel kent elkaar al lang


Het razendpopulaire programma Married At First Sight is echt een kijkcijferhit voor RTL. Maar het lijkt er nu echter op dat het format van het programma niet helemaal eerlijk verloopt. Volgens het kanaal Reality.FBI is het programma doorgestoken kaart en worden kandidaten aan elkaar gekoppeld die elkaar al kennen. Zo is bekend geworden dat Ginger VGE en Olie Salomonsz, die aan elkaar gekoppeld zouden zijn in het programma, eigenlijk al hele goede vrienden van elkaar waren.

“En wij maar denken dat ze bij MAFS mensen aan elkaar koppelen die elkaar niet kennen. Niets blijkt minder waar. Ginger VGE is zonder op de eerste draaidag van het programma met Olie Salomonsz getrouwd. De twee kennen elkaar door en door en waren al vrienden van elkaar. Het tweetal is nu een aantal weken op vakantie. Weer een programma die z’n eigen geloofwaardigheid om zeep helpt!”, meldt Reality.FBI.

Het programma, waarbij koppels elkaar voor het eerst ontmoeten op hun eigen bruiloft en vervolgens beslissen of ze gehuwd willen blijven of willen scheiden, is een gigantische hit. Hoewel het gemiddeld aantal kijkers ieder jaar een tikkeltje terug lijkt te nemen, presteert het programma nog steeds onwijs goed.

Het format van het programma is simpel: iedere volwassene kan zich aanmelden om deel te nemen en het programmateam zal een deel van de kandidaten aan elkaar koppelen. Hierbij worden experts ingeschakeld, waaronder psychologen, om ervoor te zorgen dat de matches zo goed mogelijk zijn.

De stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft en brengen de huwelijksnacht samen door. Vervolgens gaan ze op huwelijksreis naar een verschillende locatie per echtpaar. Vanaf seizoen 4 wonen de stellen na hun huwelijksreis gedurende enkele weken samen en in seizoen 6 gingen de koppels een weekend met z’n allen op het zogenaamde koppelsweekend.

Aan het einde van het seizoen vertellen de koppels of ze gehuwd willen blijven of willen scheiden. En om het programma nog spannender te maken, gaat in het achtste seizoen de expertgroep mee naar de locaties van de huwelijksreis.

Of deze onthulling de kijkcijfers van Married At First Sight negatief zal beïnvloeden, is nog maar de vraag. Eén ding is zeker: er zullen nog heel wat sappige roddels en liefdesperikelen aan het licht komen in dit programma.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

RTL belazert meer programma ,s en de kijkers trappen er in allemaal door gestoken kaart