Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvon Jaspers wordt gestraft voor gemene actie in Boer Zoekt Vrouw


Yvon Jaspers, de geliefde presentatrice van Boer Zoekt Vrouw, lijkt haar boerenroots te zijn vergeten en heeft zich ontpopt tot een ware boerenbully. Vorige week viel ze een huilende boer aan die nog maagd is en vroeg hem op een beschuldigende toon: “Hoe oud ben jij eigenlijk?” Hoewel de KRO-NCRV geen maatregelen tegen haar neemt, wordt Yvon nu gestraft door de mannen van Even Tot Hier.

In de kijkcijferhit van gisteravond werden er flink wat grappen gemaakt over Yvon’s gedrag. “Caroline van der Plas gaat de boeren redden”, merkte Niels van der Laan op, waarna collega Jeroen Woe lachend antwoordde: “En dat mag ook wel, hè, want de boeren hebben helemaal niets meer.”

Zelfs Yvon Jaspers krijgt er flink van langs tijdens de uitzending. Het fragment waarin Yvon de boer aanvalt, wordt afgespeeld en Niels van der Laan vraagt zich af: “Yvon, wat doe je? Natuurlijk, het is wel een oplossing voor de stikstof als ze zich niet voortplanten, maar dit is sneu!” Er wordt zelfs beweerd dat Caroline van der Plas, die wordt gezien als de redder van de boeren, op dezelfde wijze zal eindigen als Yvon en uiteindelijk de boeren zal kapotmaken.

Maar dat is niet alles, het programma behandelt ook het aantal discriminatie-incidenten. Eén persoon is in 2022 gediscrimineerd vanwege maagdelijkheid en raad eens wie als dader wordt opgepakt? Yvon Jaspers. Er verschijnt zelfs een grote foto van ‘Yvon J.’ in beeld.

Het programma pakt Yvon nogmaals aan door het onderonsje tussen Yvon en de boer na te spelen. Maar Yvon is niet de enige BN’er die op de hak wordt genomen. Jack van Gelder wordt gebruikt als metafoor voor de stikstofproblematiek en het nieuwe programma van Marieke Elsinga wordt afgedaan als onzin. Ook de protesten in Frankrijk tegen het verhogen van de pensioenleeftijd worden behandeld. “Het is een heel land vol Wietze de Jagers! Wat een luiwammesen!”, grapt het programma. En over de protesten in Parijs wordt gezegd: “Het zijn de grootste vechtpartijen in Parijs sinds Matthijs van Nieuwkerk daar Chansons opnam.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties