Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvon Jaspers trapt huilende kandidaat Boer Zoekt Vrouw keihard in de grond!


Yvon Jaspers gaat in het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw wel héél ver om de kijkcijfers te verhogen. Tijdens de eerste aflevering van het programma maakte de presentatrice een opmerking die menig kijker de wenkbrauwen deed fronsen. Yvon vroeg aan deelnemer Haico of hij ooit een relatie heeft gehad en toen hij antwoordde van niet, vroeg ze Yvonne of het echt waar was. Toen hij weer zei van nee vroeg Yvonne ook niet een week ofzo. Daarna vroeg Yvonne ook nog eens heel direct naar zijn leeftijd.

Haico, die met zijn ouders het boerenbedrijf runt, was duidelijk aangedaan door de nare opmerking van Yvon. Hij vertelt: “Ik ben misschien wat stil. Ik denk dat ik meer het zelfvertrouwen mis van: doe ik het wel goed? Zeg ik wel de goede dingen? Ik dacht altijd: het komt wel. Maar op een gegeven ogenblik word je wakker en ben je 40. Dan denk je: ja…” Dan loopt Haico huilend weg en gaat de camera even uit.

Ook op Twitter zijn de reacties niet mals. Zo noemt Victor Hopman, een bekende tv-twitteraar, de opmerking van Yvon “best wel een beetje nare opmerking”. Dichter Merel Morre noemt het zelfs “echt heel lomp” en Janneke kan het niet geloven dat Yvon geen inlevingsvermogen of compassie heeft. Marianne vindt dat Yvon niet meer de gunfactor heeft. En een ander zegt zelfs “Dat was een k*topmerking van Yvon! Even die jongen Haico keihard de grond indrukken toen hij zei dat hij nog nooit een relatie gehad heeft en al 42 is ofzo… MY GOODNESS! Dit is gewoon niet best!”

Het lijkt erop dat Yvon Jaspers steeds verder gaat om de kijkcijfers te verhogen. Laten we hopen dat ze zich de volgende keer beter weet te gedragen!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een shit wijf zeg, om iemand zo voor schut te zetten voor tv.
Dit blijft die man voor altijd achter volgen.
En ze krijgt hier nog een miljoenen salaris voor ook.
Hopelijk kijkt er geen hond meer naar dat programma.

Walgelijk wijf die zo neerkijkt op iemand die zo’n ander leven als haar heeft.
Misschien was hij altijd druk met werk, persoonlijke ontwikkeling of mantelzorg. Of had hij andere prioriteiten dan een relatie.
Schandalig iemand zo aan de schandpaal te nagelen & hem voor gek te willen zetten.
Dat zij er zo op los geleefd heeft op o.a. Humberto etc.. Alsof dat de meest normale moraal is. Cancelen die tr*t!👊👊👊

Ja ach, zo zie je maar, ze lijkt zo aardig, maar is gewoon een ongevoelige vrouw. Het zegt een hoop over haar, iemand de grond in trappen is heel makkelijk. Waarom ze het doet? Geen idee, misschien wordt ze er wel hitsig van en laat ze zich dan die avond 4 maak door haar ventje nemen. Je weet het niet hè.

Wat een vies mens is die Yvon Jaspers, die moeten ze gelijk van tv afgooien, dit is echt schandalig.

Ook weer zo een Robbie, sjonge jonge of een relatie alles is.

Wat een ingebeelde en niet nadenkede vrouw ben jij Yvon, iemand zo de grond in te trappen.Schaam je ,want dit verdiend deze man niet.
Hoop voor hem dat hij een lieve en begrijpende vrouw vindt

Ik heb het ook gezien, kreeg gewoon medelijden met Haico, je zag hem steeds ongemakkelijke worden. En toen Yvon vroeg heb je dan ook nog nooit seks gehad, toen zag je hem volschrijven. Hij zal misschien gedacht hebben, wat is er mis met mij? Helemaal niet Haico, je ziet er leuk uit. Jij vind echt wel een leuke vrouw. Woonde je in Nederland, had ik voor je geschreven.

Misschien moet ze dit voor het script doen ???
Krijgt ze ook maar opdracht hiervoor ???

Dan kan je toch zeggen. “Nee, sorry. Ik ga die man niet zo voor schut zetten.” Ik geloof niet dat zij dat niet durft te zeggen.

Deze overschatte presentatrice is zo inwisselbaar.🤮
Ze heeft geluk dat dit onzinnige tv-programma zo populair is.
Zij heeft hierbij totaal geen enkele toegevoegde waarde.
Die paar korte vragen opgelezen van de autocue kan elke gek stellen.
Weg met deze botte lompe gevoelloze minkukel! Respect kent ze duidelijk niet.🙄

Omhooggevallen wijf!
Zij was op school absoluut en overduidelijk een pester.
Waarom de man niet gewoon in zijn waarde laten???? Dat zij er nou jarenlang rond gen**of heeft, zegt niet dat elk ander ook zo’n losbol moet zijn.
Zij voelt zich verheven boven de gewone mens. Luxe poppetje met grote muil & bff van hypocriete Linda de Mol. 🤮🤮🤮
Yvon je bent om te kotsen.

Die man heeft altijd keihard gewerkt op de boerderij. Daar kom je niet volop vrouwen tegen, domme muts!😬😛
Dat Yvon bakken met geld kan verdienen met een paar x per jaar een paar uurtjes een programma presenteren is heel relax.
En dat ze daarbuiten circa 300 dagen per jaar over houdt voor alle vakanties, uitjes, erop los leven jarenlang voor haar huwelijk, feestjes etc.
Leer eerst eens dat niet iedereen miljonair is en volop vrije tijd heeft zoals jijzelf. Zij staat ver boven haar medemens & voelt zich een godin.
Deze man heeft er nooit tijd voor gehad om te feesten en vrouwen te scoren.
Dom wijf zonder enige empathie en begrip voor de medemens.

Tactloze tr*t!!!!🥴

Net als haar bff’s Bridget, Linda etc.