Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer onthult gedurfde nieuwe look – fans geschokt!


Frans Bauer is de laatste tijd veel in het nieuws geweest vanwege de gezondheidsproblemen van zijn vrouw Mariska, die vorig jaar een herseninfarct kreeg. Gelukkig heeft Mariska het overleefd en is ze nu bezig met de gezondheid van haar man, die nogal wat extra kilo’s met zich meedraagt. Frans moet 20 kilo kwijtraken en hij is goed bezig. Wellicht dat hij daarom ook kiest voor een compleet nieuwe look.

In een bericht op Instagram toonde Frans Bauer zijn nieuwe look aan zijn volgers. Hij droeg een bril die hij had uitgezocht bij de dames van Wely in Roosendaal.

“Volgens de dames van Wely staat deze bril mij schattig! Wat vinden jullie??? Gaat dit hem worden?”, vroeg Frans Bauer aan zijn volgers op Instagram. Hoewel de reacties in het echte leven positief waren, waren de reacties op Instagram gemengd. Sommige volgers vonden de bril schattig en bij Frans passen, terwijl anderen de bril maar niets vonden. Een volger vergeleek Frans Bauer zelfs met een andere volkszanger en schreef: “Nou … Nee … Je lijkt nu net René Karst (niks ten nadele hoor, leuke zanger, maar dat brilletje …)”

Hieronder een foto van Frans zijn nieuwe look.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het ziet er niet uit

Frans Anders ?

Typisch mannen die laten zich alles aan smeren door vrouwen. Het ziet er niet uit.

Volgens mij is dit gewoon een grap !!!

Geen gezicht.