Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer helemaal kapot, jankt de hele dag


Het zit Frans Bauer niet mee de laatste tijd. Vorig jaar heeft Mariska de vrouw van Frans Bauer een herseninfarct gehad. Het zag er allemaal niet goed uit en het was nog maar de vraag of Mariska het zou overleven.

Gelukkig heeft Mariska het overleefd en hamert ze nu zelf op de gezondheid van Frans die iets te zwaar is. Bij Frans kan er wel 20 kilo af en beult hem flink af.  Mariska had toen alles gefilmd en we konden mee genieten hoe Frans me moeite aan het hardlopen was onder het geschreeuw van Mariska.

Maar Frans had meer zorgen. Ook zijn broer Dorus had het zwaar. Er werd namelijk blaaskanker gediagnostiseerd bij hem. In weekblad Privé zei Frans er toen het volgende over.

 ,,Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer. Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil.”

Dorus kon gelukkig goed behandeld worden en Frans heeft nu een beetje peace of mind. Alleen gingen daar wel heel veel dagelijkse jankpartijen aan vooraf laat Frans weten. Inmiddels heeft Frans zoveel tranen gelaten dat hij graag weer positief wil blijven nu Mariska en zijn broer zich door deze moeilijke periode hebben heen geslagen.

Kort geleden werd Frans ook nog plotseling getroffen door helse pijnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties