Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Ontdek de geheime foto’s van Martien en Erica Meiland voordat ze bekend werden!


Martien Meiland, de ongekroonde koning van de Nederlandse reality-tv, heeft zichzelf en zijn gezin op de kaart gezet met de populaire serie Chateau Meiland. Het achtste seizoen is momenteel op televisie te zien en de fans kunnen geen genoeg krijgen van de hilarische avonturen van de Meilandjes. Maar hoe begon het allemaal voor deze flamboyante familie?

Terug naar 2006, toen Martien en zijn vrouw Erika meededen aan het populaire tv-programma Ik Vertrek. Destijds probeerden ze in Frankrijk een bed & breakfast te runnen, wat niet zonder slag of stoot verliep. Maar de kijkers smulden van hun avonturen en zo werden Martien en Erika bekende Nederlanders.

Vijf jaar geleden besloten ze het nogmaals te proberen en kwamen in contact met Talpa, die er vervolgens een complete realityserie omheen bouwde: Chateau Meiland was geboren. Samen met hun dochter Maxime en een aantal andere kleurrijke karakters zoals huishoudster Nadège en klusjesman Johan zorgen de Meilandjes voor hilarische momenten en hoge kijkcijfers.

Maar nu duiken er oude foto’s op van Martien, dankzij het programma Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. Martien schaamt zich een beetje voor de foto’s, maar volgens ons ziet hij er nog steeds goed uit. Zoals Martien zelf zou zeggen: “Wat goe-hoed!”

Hieronder de foto’s van Martien in zijn jongere jaren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk hoor die foto ‘ s, ik hou daar wel van. Wat waren ze nog lekker jong. En ze hebben dus ook in een tentje gekampeerd. Toen waren ze ook tevreden ondanks wat mensen zeggen . En nu zoveel verder, goed hoor.