Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland raakt ernstig gewond tijdens verbouwing pension


Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is nog maar net begonnen en de eerste aflevering is achter de rug, maar helaas heeft Martien Meiland al te maken met een tegenvaller. Op Instagram heeft dochter Maxime laten weten dat haar vader kampt met een pijnlijk rood oog. Hoewel sommige volgers dachten dat het te wijten was aan een kurk in zijn oog, blijkt het toch te komen door een ongelukkige klus bij de verbouwing van het Pension Code Rosé in Noordwijk.

Martien zou te veel stof en troep in zijn oog hebben gekregen. En dit is heel ernstig voor Martien, want hij heeft nog maar één oog wat werkt. Heel lang geleden viel Martien namelijk met een schaar in zijn hand en die belanden in zijn oog. De Meilandjes konden beter met brillen werken tijdens de verbouwing. Vooral Martien moest voorzichtiger zijn.

Martien is al begonnen met de nodige zalf en medicatie om zijn oog te genezen, maar de pijn blijft aanhouden. Het goede nieuws is dat het oog niet ernstig beschadigd is en hij het kan behouden. De familie zal wel moeten afwachten hoe lang het zal duren voordat hij weer op de been is.

Hieronder een foto van de gewonde Martien:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

aandacht trekkers zijn het is het niet die trut die geen geld meer heeft allemaal gespeelt ook op TV

Hoe stom kun je zijn, met maar een oog geen stofbril op te zetten. Zelf met twee ogen doe je dat gewoon.