Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes is opgenomen in het ziekenhuis, Monique in tranen


Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg heeft een hele moeilijke dag achter de rug. André moest in het ziekenhuis zijn keel- en neusamandelen laten verwijderen en heeft nu veel pijn. Monique deelde haar zorgen op Instagram: ,,Hij heeft zoveel pijn. Wat wil je het als ouders dan graag overnemen hé?”

Na de operatie kreeg de dappere André een ‘Dapperheidsdiploma’ uitgereikt door de dokters en zusters. Op het diploma staat: ,,Uitgereikt aan André Hazes. Namens de dokters en zusters”.

Maar het is niet alleen de operatie die het gezin bezighoudt. Afgelopen weekend hebben Monique en André afscheid moeten nemen van hun geliefde hond Bikkel. Monique deelde het verdrietige nieuws op Instagram met een hartverscheurende video waarop ze in tranen hun hond aait. ,,Run free allerliefste vriendje. We gaan je zo vreselijk missen lieve Bikkel! Mijn hart is gebroken. Ons lieve bikkeltje, de hond van de hele familie. Nu ben je weer fijn bij Doenie en Omie”, schrijft Monique.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er worden elke dag zoveel kinderen in het ziekenhuis opgenomen. En soms ook met ernstigere aandoeningen of ziekten, alleen daar hoor je niets van.

Jemig, je zal toch niet op de hoogte zijn van zo’n gebeurtenis. Gelukkig dat je ons dit even liet weten; hebben we tenminste weer iets onzinnigs om over te praten

Jankt altijd lijkt het wel.
Jankt ze niet om dr hond dan jankt ze wel om dr kind en die grote kleuter van dr.Shei onderhand is uit met dat gejank.En er zijn kindjes die met echt ernistige ziektes in het ziekenhuis liggen.

ja hoorrrrr gaan we weer. alsof het joch een open hartoperatie heeft gehad zonder verdoving.
mens stel je gvd niet zo aan zeg en houd op met je sneue aandachtzoekerij dmv emotieporno rond te strooien elke dag!!!!1
bij deze is ze door mij officieel verklaard tot grootste aandachtsh*** van NL. Ze is ver boven Rachel v Galen uitgestegen. Knap gedaan moniek! en gefeliciteert!🎉

Als je een bekend gezicht hebt komt je uiteraard meer in de picture toch?
Waarom altijd die negatieve commentaar,van harte beterschap kleine man 🤞

Jemig is dat alles, dacht dat dat jochie ernstig ziek was,

Dramaqueen heeft weer aandacht nodig!
Er worden elke dag kinderen geopereerd aan amandelen ,het is niet leuk maar er zijn veel ergere dingen die een kind kunnen overkomen.

Dit is dus alleen aandacht vragen !!! Wat valt ze mij tegen zeg. Logisch dat André Hazes Jr. haar niet meer wil, ja alleen op maandag voor een wippie.

Dit noemen ze in het ziekenhuis op de kinderafdeling lopendebandwerk en dat is het ook, spreek uit ervaring, ik heb in een ziekenhuis gewerkt.

Haar uitspraak onlangs in het interview in Beau Monde dat zij meer van honden houdt van van kinderen klopt. Bij een hond – niet van haarzelf – sjimpt ze de ogen uit haar hoofd, maar dat doet zij niet bij haar eigen zoontje. Hoepel toch op joh, aanstelster.