Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg kapot van verdriet na plotseling overlijden


Monique Westenberg laat op haar Instagram account weten dat ze echt kapot van verdriet is. In een filmpje is te zien hoe ze afscheid neemt van haar hond Bikkel die plotseling overleed. Bikkel is vijftien jaar geworden en was echt het maatje van Monique.

De tranen vloeien rijkelijk in het filmpje dat Monique deelde. Onder het filmpje plaatst Monique nog de volgende tekst.

“Run free aller liefste vriendje. Vijftien jaar lang één bonk liefde! We gaan je zo vreselijk missen lieve Bikkel! Mijn hart is gebroken.”

Hieronder kun je het emotionele filmpje van Monique bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is altijd onverwachts, maar een hond die 15 jaar is en tamelijk groot daar weet je van dat je ze niet lang meer bij je houd. Meestal worden grotere honden een jaar of 11/12, ouder is meestal een klein wondertje. Maar je hebt natuurlijk verdriet.

Sterkte nooit meer die kwispelende staart van blijdschap wat alleen een dier kan geven als die je zag .

Ja ik kan me voorstellen dat je verdriet hebt bij het overlijden van je hond maar om dan een camera zo neer te zetten dat iedereen je kan zien huilen is toch ook weer aandachtsgek zijn. Hou eens een keer iets voor jezelf.

Ik heb ruim 25 jaar op de Dierenambulance gereden en dit soort taferelen erg vaak meegemaakt, Ondanks dat het niet je eigen hond/kat was, het wend nooit.
Alleen ik zou dit nooit op Instagram zetten. Dit is zo persoonlijk.
Dit riekt naar aandachttrekkerij.

Gewoon ziek om jezelf huilend en je overleden hond op deze manier tentoon te stellen voor de aandacht, medelijden en likes van compleet vreemden, al ontgaat het mij volledig wat er te liken valt bij een dode huisdier.
Mo je bent walchelijk om zo een filmpje te maken. 🤮
Ga eens naar een goede psychiater, je hebt het nodig!

Het is heel erg om een hond te verliezen .Het is ook erg om daar misbruik van te maken door er een camera op te zetten en op social media te zetten .Een echte Hazes tic

Wat vreemd om het overlijden van je hond in te zetten om om zo’n manier te proberen zelf wat populariteit te verkrijgen. Misselijk! Houd dit toch voor jezelf, joh.

Moon ,het is erg dat je hond dood is.Er is niets trouwer als een hond.
Maar waarom moet je dit theater ophangen en je zo tentoonstellen?
Je aandachttrekkerij viert hoogtij.

omg het is ook niet eens haar eigen hond maar van haar tante naar het schijnt.

serieus meid, ga aan jezelf werken!!!!!!! je bent volledig van het pad af met je toneelstukjes.

Ik ben ook 2 honden verloren, ik heb bij geen van 2 een filmpje ervan gemaakt. En op mijn sociale media heb ik een mooie foto van de hond geplaatst en de geboorte en sterfdatum. Het is zwaar om je geliefde 4 voeter te moeten verliezen, maar zo’n filmpje moet je voor jezelf houden en niet aan de hele wereld laten zien. Over een paar weken/maanden gaat ze weer een filmpje posten dat ze weer gelukkig is met een nieuwe pup. Ze doet er alles aan om maar aandacht te krijgen.