Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Douwe Bob flikt het opnieuw, vriendin kapot van verdriet


Zanger Douwe Bob is een ware internetsensatie geworden. Het nieuws dat hem deze status heeft gegeven is natuurlijk dat 3 verschillende vrouwen tegelijk zwanger waren van hem.

Twee jaar geleden werd Douwe Bob vader van een dochtertje van zijn toenmalige vriendin Loes. Maar in december werd hij nog een keer vader van een dochtertje van een andere vrouw een scharrel. Hij probeerde dit nog geheim te houden maar helaas. Maar daar bleef het niet bij, want Douwe Bob zijn ex bleek ook al 5 maanden zwanger te zijn en gaat dus bevallen over een aantal maanden. Tja Douwe Bob heeft tijdens de lockdowns dus niet stil gezeten.

Inmiddels leek het erop of Douwe zijn wilde haren achter zich gelaten heeft, maar niets blijkt minder waar. Douwe is op dit moment samen met Anouk en hij vroeg haar een paar maanden geleden ten huwelijk. Het stel zou dus binnenkort gaan trouwen.

Maar volgens een juice kanaal heeft Douwe één van de hostesses versierd op een event in de jaarbeurs. Het zou gaan om ene Olivia. Inmiddels is Anouk ook op de hoogte, maar die laat niks van zich horen. Het is dus nog maar de vraag of Douwe en Anouk gaan trouwen nadat is gebleken dat Douwe nog steeds achter de vrouwtjes aanzit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is ze al zwanger ?