Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Shock! Johan Derksen ontbreekt in Vandaag Inside door ernstige ziekte


Gisteren begon de uitzending van Vandaag Inside net even iets anders. Toen Wilfred Genee iedereen aankondigde zagen we een lege stoel staan op de plek van Johan Derksen. Wilfred opende de show als volgt.

“Dag dames en heren. Goedenavond en hartelijk welkom bij deze, nu al aparte, uitzending. Dat mag je gerust stellen, want zie ze klaar zitten: Gerald Roethof, René van der Gijp en Chris Woerts, ja! Het is heel gek om hem niet aan te kondigen… Hij moet echt ziek zijn, hij moet echt dóódziek zijn als hij de zwijgende meerderheid van Nederland niet wil toespreken, toch?” 

Volgens Wilfred is Johan Derksen dus ziek en kon hij daarom niet komen. René van der Gijp voegt er nog even aan toe dat Johan echt doodziek is. René zei dat hij in de 14 jaar dat hij met Johan werkt hem nog nooit zo ziek heeft gezien en dat brengt zorgen met zich mee omdat Johan ook niet meer de jongste is.

Rene:

“Het is echt bizar. Ik heb hem in veertien jaar tijd, niet één keer dat hij er niet was… Ik denk, uhm…”

Wilfred:

“Ik werk nu twintig jaar met hem. De enige keer dat hij het gemist had, is dat hij van de trap afviel waar een normaalgesproken mens een halfjaar bij revalideert en…”

De lege stoel werd opgevuld door Job Knoester. Of vanavond Job ook weer de stoel van Johan inneemt is niet bekend.

Volgens de heren zou Johan een verkoudheid hebben, maar wij weten inmiddels dat Johan corona heeft opgelopen. We wensen hem in ieder geval veel beterschap toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Johan maak ons geen flauwe kul en zit a.u.b. snel weer op jóuw stoel bij VI. Beterschap .

Sterkte Johan

Heel veel beterschap en hopelijk tot snel weer bij VI🍎