Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick & Simon maken ruzie live in tv-programma


We kennen inmiddels allemaal het verhaal wel van Simon Keizer die aan de lopende band vreemdging. Dit heeft er voor gezorgd dat Nick wil stoppen als zangduo met zijn ‘goede’ vriend. De vrouw van Simon gelooft nog steeds dat Simon niets heeft gedaan en leeft in haar eigen bubbel.

Nick en Simon kunnen elkaar dus niet uitstaan, maar willen nog wel even flink cashen voordat ze er definitief mee stoppen als duo. Er komen dus tal van afscheidsconcerten en Nick en Simon hebben ook nog samen een nieuw programma gemaakt voor de AvroTros genaamd ‘Strandgasten’.

Daar was eergisteren de eerste aflevering van te zien en zoals we al in de promo van programma zagen blijven Nick en Simon continue uit elkaars buurt en spreken geen woord met elkaar.

In de eerste aflevering was er echt een hele akward scene tussen Nick en Simon. De twee waren amper samen te zien, maar bij deze zeldzame keer dat ze toch in beeld waren samen met hun gast liep Simon midden in een zin van Nick uit beeld. Het zorgde voor hele ongemakkelijke tv. De twee keken elkaar nog eens aan en je voelde en zag aan alles dat de twee elkaars bloed wel konden drinken.

Ze hebben al zoveel geld verdient waarom deze lijdensweg dan nog om het laatste beetje geld eruit te persen.

Eerder nog ging het ook niet goed met de vrouw van Simon. Ze was echt helemaal de weg kwijt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties