Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Simon Keizer is echt helemaal de weg kwijt


Een tijdje geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. Maar kort daarna kwam er minnares nummer 8 bij en klapte die ook uit de school. Volgens haar was de daad met Simon saai en kort.

Annemarie de vrouw van Simon Keizer geloofden blijkbaar niets van alles wat er naar buiten kwam. In Volendam zou ze zelfs  bekend staan als ‘sloom en dom.’ En wij dachten voeg daar dan ook maar het woordje naïef aan toe.

Maar Annemarie blijkt alles behalve naïef, want een juicekanaal liet weten dat Annemarie allang op de hoogte was van Simon zijn vreemdgaan praktijken. Annemarie heeft Simon hiervoor een tijdje geleden vergeven en Simon denkt waarschijnlijk dat hij daardoor een vrijbrief heeft gehad van zijn vrouw om er maar mee door te gaan.

Annemarie gaat Simon dus niet verlaten en hij kan doen wat hij wil. Ze leeft in haar eigen bubbel en vertrouwd Simon op zijn woord dat hij is gestopt met zijn praktijken. Nee, Annemarie is met hele andere dingen bezig en haar fans waren bezorgd. Die dachten dat het niet goed met haar ging, omdat ze zo lang niets van zich liet horen op social media.

Maar vandaag heeft Annemarie na lange tijd weer van zich laten horen om haar fans gerust te stellen.

“Hallo, ik leef gewoon nog zoals jullie zien. Dat is iets wat heel veel mensen zich afvragen. Maar eventjes wat minder actief geweest de laatste tijd wegens gebrek aan tijd.”

“Wij hebben iets bedacht en wij zijn Simon en ik. Dat wij deze maand vegetarisch gaan eten. Een uitdaging voor ons. Ik ben heel benieuwd of het lukken gaat, of het moeilijk gaat zijn”

“We eten niet heel veel vlees. Maar misschien is het leuk om dat te delen, om gerechten te delen en jullie er een beetje bij te betrekken. En ik zou graag willen weten of jullie meedoen”

Annemarie en Simon hebben dus iets bedacht om de relatie te redden. Lekker een maandje vegetarisch zijn. Betekent dat ook dat Simon van de vrouwtjes moet afblijven?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weet je wat ik nou t ergst vind aan heel die gestoorde zgn BNers, waar jullie ons mee lastig vallen.
Dat die mensen een belediging zijn voor de mensen met een beperking, en dat de zgn BNers onze belasting centen gebruiken om recht zaken te beginnen over dingen die er totaal niet toedoen.
E.o.a minkukel en ex staan voor de rechter serieus, over gebakkelei over een broodrooster o.i.d.
En 2 andere huppel mutsen over dat de 1 de ander een gecremeerd kroket heeft genoemd.
Er slachtoffers van geweld delicten die potdomme maanden mieten wachten eer hun zaak behandeld wordt.
Jullie moeten je echt maar dan ook heel diep schamen.