Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Djarno is ook helemaal klaar met Rachel Hazes


Djarno de neef en tevens manager van Andre Hazes is ook helemaal klaar met zijn tante Rachel. Konden de twee eerst hartstikke goed opschieten met elkaar daar blijkt nu niks meer van over te zijn.

Toe Rachel vorig jaar haar Theebar openende in een groot winkelcentrum in Amstelveen waren Andre en Djarno erbij om haar te steunen en supporten. Ze kwamen zelfs daarna ook nog af en toe wat drinken daar. Dat doen ze nu natuurlijk niet meer nadat Andre met zijn moeder gebroken heeft.

Maar gisteren was Djarno dus in dat winkelcentrum met zijn gezin en volgens een aantal omstanders liep hij met een grote boog om de theebar heen die op een open plek staat in het winkelcentrum. Ook bleek Djarno eerst om het hoekje te kijken of Rachel er stond anders had hij waarschijnlijk meteen rechtsomkeer gemaakt.

Maar goed kort geleden bleek nog dat het winkelcentrum helemaal klaar was met Djarno. Winkelende mensen en personeel zouden zich namelijk kapot ergeren aan hem, omdat hij daar overlast veroorzaakt.

Volgens verschillende winkel medewerkers zouden Djarno en zijn mensen continue elkaar aan het filmen zijn en heel druk doen. Ze schijnen er ook bijna elke dag te vinden te zijn. Volgens een aantal mensen die hun beklag deden is hij aandachtsziek en doet hij alles om maar in de belangstelling te kunnen staan ook bij het winkelend publiek daar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het winkelcentrum waar hij lastig viel was niet in Amstelveen maar in Amsterdam Gelderlandplein. Djarno is een geen knip voor zijn neus waard teert op de portemonnee van zijn neef.
Heb Rachel nog nooit in die theetentgezien in Amstelveen en veel publiek is er ook niet

Het is een vuile vieze parasiet die djarno!!! als ik die andre was zou ik hem er ook uit rotte ,zijn allemaal meelopers waar je niks aan heb mannetje is te dom om uit ze ogen te kijken..kan beter een keer gaan werken maar daar is die nog te dom voor kansloos die gozer 🤮🤮🤮

Klopt wat je zegt ik ben er pas geleden ook geweest t is harstikke stil in dat winkelcentrum , en idd hij teert op zijn zak van z,n neef ,en rachel blijft maar bekennen dat ze daar werkt ik heb haar daar nog nooit gezien mooie madame voor de buitenwereld zeker ,

Het scheelt dat Nederland ook klaar is, met dit misselijke uitbuitende kliertje, want een man net als zijn neef kun je hem niet noemen.

hier noemen we de mentaal uitgedaagde djarno het schoothondje