Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis en Nicol vluchten naar het buitenland


Peter Gillis en zijn zogenaamde vriendin Nicol zijn gespot op Eindhoven airport. Daar zouden ze in een vliegtuig zijn gestapt richting Alicante. Maar een medewerker van Eindhoven airport laat weten dat de twee ruzie hadden en dat Nicol niet blij was.

Waarschijnlijk proberen de twee even alle publiciteit te vermijden en vluchten ze daarom naar het buitenland. Er is de laatste dagen namelijk veel heftig nieuws rondom Peter en Nicol naar buiten gekomen. Veel bn’ers en ook collega’s bij SBS6 roepen zelfs op om per direct te stoppen met de serie Massa is Kassa.

Hoewel in de wandelgangen de directie van Talpa aan het kantelen is naar stoppen met Peter Gillis. Is dat toch nog steeds niet helemaal duidelijk. Talpa is namelijk nog niet met een statement naar buiten gekomen. En lijkt zijn kijkcijferkanon koste wat het kost tot het laatste moment te willen behouden.

Het zou ons niets verbazen als Talpa de rechtszaken gaat afwachten en pas als Peter schuldig wordt bevonden een besluit neemt. Dus dat kan nog wel even duren en tot die tijd kunnen we Peter en zijn familie gewoon op SBS6 blijven bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zon kijkcijfer kanon is het al lang niet meer, de mensen zijn het zat om steeds hetzelfde te zien, telkens met karretje over het park en afzeiken van personeel of troela napraten als ze weer iets heeft gevonden wat veel geld kost, en Mark gaat zich ook al als een irritante vent gedragen

Dus ze zijn nog steeds bij elkaar en vluchten kan ik dit niet noemen want ze gaan regelmatig naar Spanje.
Nicolle zal echt niet weg gaan bij hem vanwege het lieve geld.Het is en blijft een aso zooitje

Jammer dat kinderen hun moeder niet kunnen kiezen.