Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis heeft Nicol helemaal gek gemaakt


In november lieten wij toen al weten dat Peter en Nicol eigenlijk alleen nog bij elkaar waren voor de bühne. Ze deden alsof ze bij elkaar zijn. En dat blijkt nu ook, want volgens verschillende bronnen is het één grote poppenkast. Wie het uiteindelijk heeft uitgemaakt weten we niet. Maar dat kan eigenlijk maar één iemand zijn.

Peter en Nicol zullen het nieuws bekend maken dat ze uit elkaar zijn als de serie Massa is Kassa is afgelopen. En SBS6 zal dit moment ook gebruiken om dan hun handen af te trekken van Peter Gillis. Of de rechtszaak wegens de mishandeling van Nicol al is geweest durven we niet te zeggen. Maar alles wijst erop dat door alle nieuwe onthulling over Peter die naar buiten zijn gekomen het sentiment bij SBS6 volledig gekanteld is.

Maar nu vragen wij ons af of het wel helemaal goed gaat met Nicol. Ze plaatst de laatste tijd hele bizarre filmpjes op haar TikTok account en dat doen veel mensen denken aan Britney Spears. Die plaatste ook van die gekke filmpjes online en daar zat een geheime boodschap achter. Britney werd namelijk ‘gevangen’ gehouden door haar vader en mocht niks meer doen. Nu beweren een aantal volgers dat Nicol wellicht hetzelfde overkomt met Peter Gillis en dat ze totaal in control is van die speknek.

Hieronder het laatste gekke filmpje van Nicol:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die vent maakt iedereen knettergek met zijn gedrag.
Hij heeft toch altijd commentaar op alles en iedereen.
En alles maar blijven herhalen, die vent spoort niet.
Zijn personeel en Nicole zijn doodsbang voor hem.
Hopelijk raakt hij alles kwijt, de zot.

Ze was al gek dat ze in die vetzak is getrapt maar wat doet ze allemaal niet voor geld .
Alles bij elkaar heel dom en aso lui.