Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol is compleet gestoord en helemaal de weg kwijt


Nicol de vriendin van Peter Gillis heeft zich compleet belachelijk gemaakt door een hele aparte video op TikTok te plaatsen.

Veel mensen vagen ze nog steeds af waarom Nicol nog bij Peter blijft ondanks dat hij haar twee keer mishandeld heeft. En dan laten we alle andere heftige verhalen die over Peter de ronde nog even daarbuiten. Het kan natuurlijk maar één ding zijn en dat is Peter zijn goed gevulde portemonnee die Nicol overtuigd om Peter te blijven steunen.

Maar goed Nicol plaatste dus onderstaand filmpje online waar ze helemaal van de kaart lijkt te zijn en gek doet. Volgens verschillende bronnen zou Nicol verslaafd zijn aan bepaalde middelenen en dat zou duidelijk te zien zijn in de onderstaande video.

Overigens horen wij hardnekkige geruchten dat Talpa toch echt aan het overwegen is te stoppen met Peter Gillis en de serie Massa is Kassa. De vraag is alleen wanneer.

@user9456815360097

♬ Unwritten – Natasha Bedingfield
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat maakt het uit zij en crimi petertje komen overal mee weg bij Talpa.

Het is een vuile vieze stink h..r ,ze kan beter voor de kindjes gaan zorgen die vieze dweil…als je nou geld heb laat wat aan dat kleine neusje van je doen !!! Snollebolleke🤮🤮

Talpa/deMol: de grootste dealer van de verslaafde paupers onder de bekende Nederlanders. Eén grote walchelijke tiefusbende bij mekaar is het. 🤮
deMol, das geen zuivere koffie. Tijd dat ie opstapt met zijn gore troep op tv.