Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is er helemaal klaar mee


Eerder lieten we al weten dat Wendy van Dijk lijkt alleen nog kansloze formats mag presenteren bij Talpa. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten. Maar inmiddels is er een relatiecrisis tussen haar en haar man en hangt haar carrière aan een zijde draadje.

Marion Berndsen is door weekblad Story gevraagd of de carrière van Wendy nog te redden valt.

Marion zegt er het volgende over:

“Meer dan ooit is ze enorm gericht op haar thuisbasis. Wendy vindt haar privéleven belangrijker dan haar werk. Haar man, haar kinderen… Daar is ze meer mee bezig in de toekomst dan haar carrière.”

“Ze blijft wel werken, maar ze is niet meer zo gefocust op een kijkcijferhit. Ze krijgt aanbiedingen voor veel nieuwe televisieprogramma’s en daar zegt ze ook wel ja op. Maar het hoeft van haar geen hit te worden. Kwaliteit boven kwantiteit. Ik voel heel veel berusting bij haar.”

Wendy wordt tegenwoordig ook niet meer serieus genomen door haar collega’s die haar belachelijk maken. Maar dat is ook niet zo vreemd en helemaal niet als Wendy ook nog naast haar floppende tv-carrière vreemde dingen gaat organiseren.

Zo organiseerde ze laatst een wandeltocht. Ja je kon lekker met Wendy gaan wandelen in Loenen en dan kreeg je natuurlijk ook nog gratis een wandelboekje mee van Wendy. Uiteraard als je je persoonlijke gegevens geeft. Want Wendy wil natuurlijk later nog wel aan je kunnen verdienen als ze straks ontslagen wordt en iets nieuws moet gaan doen.

Oh ja hadden we het al gehad over haar ontspoorde zoon die graag schoenen wilde van 700 euro en er niet voor wilde werken. Nee, hij wilde dat ma en pa dat maar gingen kopen voor hem. Gelukkig zit hij niet meer aan de drugs tenminste dat waren ze eigen woorden. Het is dan wel vreemd dat je in de nacht gaat zitten drummen en en de buren zo gek krijgt dat ze om een uurtje of 3 in de nacht uit hun bed moeten om aan te bellen bij jouw met de vraag of je wel helemaal goed bij je hoofd bent.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties