Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes

Smeerboel: De verbijsterende klachtenregen van gasten bij Casa Hazes


Rachel Hazes

In het zonnige hart van La Carihuela heeft het gloednieuwe pareltje van Rachel Hazes, brasserie Casa Hazes zijn deuren geopend. Maar in plaats van zonneschijn en lofzang lijkt een donkere wolk boven het terras te hangen. Het etablissement, dat bedoeld was als een culinaire ode aan de legendarische Hazes wordt nu overschaduwd door een stortvloed aan klachten die de gasten achterlaten.

Ondanks Rachel’s trotse posts op social media waarbij ze pronkt met een dagelijks volgepakt terras blijkt de realiteit minder rooskleurig. Bezoekers van Casa Hazes ventileren hun ongenoegen op platforms zoals Tripadvisor, waarbij ze spreken van een ervaring die verre van smakelijk is.

Een bezoeker deelde zijn onthutsende ervaring over de staat van het sanitair: “Het viel me op dat het toilet echt smerig was… En het was pas tien uur in de ochtend.” De klacht strekt zich uit van de toiletpot tot de vloer en de wastafel, een onwelkome verrassing zo vroeg op de dag. Alsof dat nog niet genoeg was, bleek de ober die hen bediende “al ontzettend naar oud zweet” te ruiken.

Ondanks deze tegenvaller besloot de gast de brasserie nog een kans te geven voor de lunch, een beslissing die uitliep op nog meer teleurstelling. “Het brood was vies vet. Waarom? En het rook vreemd…” klaagt de gast.

Een andere bezoeker deelde een vergelijkbare ervaring, met klachten variërend van “de verkeerde zure witte wijn” tot “te zoute kipsaté” en een te vroeg gesloten keuken op een zaterdagavond waarna gasten werden weggestuurd. De prijs-kwaliteitverhouding laat volgens deze gast ook veel te wensen over: “Nederlandse prijzen.”

De overgang van eigenaar Melanie Beense naar Rachel Hazes lijkt niet zonder slag of stoot te gaan. Gasten merken op dat Melanie die beloofd had het personeel in te werken en op het terras te helpen al enige tijd niet meer is gespot bij Casa Hazes.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou ik beken eerlijk, ik ben er geweest..uit nieuwsgierigheid. De plee’s waren inderdaad vies ja. En het is nog niet eens hoogseizoen. Ben blij dat ik niet de enige ben die de kipsate te zout vond. Overigens, bekend trucje als het oude handel is, gewoon een beetje zouter maken.

Nu ken ik mensen die daar echt vaak zijn en die spreken dit toch echt tegen .Zelf ga ik het niet controleren ,is niet mijn ding zeg maar .Mensen die menen mensen zo dwars te moeten zitten ,(wat mijn persoonlijke mening over van Galen ook is )Hebben toch zelf problemen genoeg lijkt mij.

Wat een suggestief verhaal ! Net ff op TripAdvisor gecheckt en van de 64 recensies waren er 60 ” uitstekend ” , 2 ” zeer goed ” en 2 matig maar ik schat in dat die uit het kliekje van Mo ( golddigger ) Westenberg komen. Prima als jullie Rachel Hazes weer eens willen bashen want dat is hier usance maar met broodje aap verhalen lukt dat niet ! Dan liever een broodje gecremeerde kroket van Casa Hazes !

Gossie alle paranoia waanideeën & beschuldigen gaan weer naar zondebok Monique.
Zielige Robin je bent 100% geobsedeerd door Monique.😆😝🙄

Wat Robin beweert, is voor 100% te controleren. En het is ook 100% waar dat die Monique van jou en haar kliekje in Spanje alles zullen doen om het Rachel zo moeilijk mogelijk te maken.

Als je nou eens met feiten en bewijzen zou komen dan zou je een punt kunnen maken maar helaas kom je niet verder als dom geroeptoeter. Maar ja dat zal wel komen omdat fans van die golddigger hooguit 3 hersencellen hebben en in jouw geval wellicht maar 2 ?? Tenslotte ; ik heb inderdaad meer respect voor Rachel want die werkt voor haar geld en die Monique teert alleen maar op de zak van André. Letterlijk en figuurlijk trouwens !

Ahhh gossie ga jij je schatje maar verdedigen hoor gozertje.😬🤭🙄🤣😝😂😹

Hebben jullie zelf de reviews gezien op Tripadvisor en Google? Volgens mij best een goed resultaat ik kan er geen wan klanken in ontdekken, in tegenstelling tot die muziek van Hazes. 100% iedereen tevreden stellen is ook moeilijk. Ik vind die Raggel ook verschrikkelijk, en een zure witte wijn..het is natuurlijk ook geen 5 sterren etablissement waar je komt.

Mw flodder kan beter zelf als pleejuf gaan werken daar.💩
Ipv alleen maar goeie sier maken naar de media. Luie wijf heeft nog nooit zelf één poot uitgestoken! Alleen even een bordje of glas langsbrengen als de camera op haar bericht is. Dat dit smerige loeder & lijkenpikker zichzelf nog in de spiegel kan aankijken!😝

Sluiten die smerige tent!🤮🎃🙈