Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes belazert de boel en neemt ons zwaar in de maling


Gisteren was het oud en nieuw en hoewel Rachel laatst nog liet weten dat ze met kerst helemaal alleen was lijkt dat met oud en nieuw niet zo te zijn.

Rachel deelde namelijk de onderstaande video. Daarin zien we een tafel met allerlei hapjes en meerdere borden op staan.

Maar volgens Yvonne Coldeweijer neemt Rachel ons in de zeik en heeft ze dit in scené gezet en heeft ze oud en nieuw helemaal in haar uppie gevierd. Tja dat is dan wel erg veel moeite wat Rachel doet om ons in de maling te nemen.

Maar ja Rachel neemt iedereen wel vaker in de maling. Zo was er die persoonlijke brief van Andre die uit het niets uitlekte bij Yvonne. De brief was geschreven aan Sarah van Soelen en met de brief die 7 kantjes telde maakte Andre het uit met Sarah.

Er waren maar drie mensen in het bezit van die brief. Dat is Andre zelf en Sarah natuurlijk voor wie de brief geschreven was en Rachel, want Andre was toen zo close met zijn moeder dat ze wellicht samen de brief hebben geschreven. Andre heeft de brief sowieso aan zijn moeder laten lezen en wellicht heeft Rachel de brief nog aangepast. Want er stond zoveel haat richting Monique in. Dat het vreemd is dat Andre weer terug bij haar is.

Nee Rachel niemand trapt in die vuile streken van jouw. En wat je nu weer bij de rechter gaat doen om Yvonne aan te klagen is kansloos. Want we weten allemaal dat jij die brief hebt gelekt.

Hieronder de video van Rachel die een volle tafel met hapjes laat zien terwijl ze oud en nieuw alleen doorbracht.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Roggel moet hulp zoeken dat ze eens moet ophouden om moon zwart te maken en leugens vertelen over de brief die naar yvon heeft gestuurt

Peter Gillis, wanneer geef je eens toe dat je Nicolleke flink hebt misbruikt? Je hebt. Haar tot bloedens toe met je handen toegetakeld. Ja ja bolle dikke Peter. Smerig varken ben je. Net zo vies als Moon en Yvon.

Het gaat niet over Peter Gillis Rochel.

Waarom haat jij Mo toch zo erg?? Wat heeft ze precies gedaan?? Puur omdat ze ouder is? Of van het kamp? Jij probeert toch ook vriendjes met ‘het kamp’ te zijn? Er in ieder geval zo veel mogelijk op te lijken.
Ze heeft nog bemiddeld tussen jou en André! Wtf is your problem?

ik ben peter gilles niet dom varken

Hennie (roggel )😂😂😂wat een triest figuur ben jij zeg ,snap best dat iedereen een hekel aan je heb…kansloos geval rot maar lekker weg..

Het is een ziekte .En niemand trapt er meer in .