Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John de Mol: ‘Hij is heel dom óf heel slecht’


Gisteren in de  oudejaarsconference van Claudia de Breij  die te zien was op NPO kreeg John de Mol er keihard van langs.

Claudia zei het volgende over ome John:

 “Ik weet niet zo heel veel van de Chinese astrologie, maar volgens mij was 2022 niet het jaar van de Mol. Van Johnny niet, van Linda niet, van John niet.”

 “John de Mol heeft ook wel zijn best gedaan. Dat interview met Tim Hofman was toch echt te gênant? Dat gewoon je personeel de volgende dag een paginagrote advertentie in de krant moet zetten met: ‘JOHN, HET LIGT NIET AAN DE VROUWEN’, voor het tot je doordringt.”

“Dan zijn er twee mogelijkheden: óf je bent heel slecht óf je bent heel dom.”

‘John de Mol is een heel succesvol zakenman, dus het lijkt me niet dat hij heel dom is’, dan denk ik: ja, volgens mij moeten we langzaam aan een beetje af van het idee dat rijke mensen per definitie slimme mensen zijn. Peter Gillis is ook heel rijk.”

“Er zijn heel veel stomme rijke mensen.”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties