Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Het gaat echt niet goed met Wendy van Dijk


Dat de carrière van Wendy van Dijk in een enorme dip zit dat weten we inmiddels wel. Wendy krijgt van Talpa alleen maar waardeloze tv-formats toe geschoven om te presenteren. Met als gevolg dramatisch slechte kijkcijfers. De vraag was dan ook is Wendy haar mega salaris van meer dan 1 miljoen euro nog wel waard als ze niet kan leveren.

Helaas leek haar man Erland Galjaard die tevens de directeur is bij Talpa haar een hand boven het hoofd te houden. Maar dat lijkt ook niet meer lang te duren, want de twee zitten in een heftige relatiecrisis. In 2019 ging Wendy nog vreemd met een collega en zakenpartner van haar. Waar ze overigens kort daarna nog in een zakelijk conflict mee raakte en voor de rechter moest verschijnen. Ondertussen moest ze ook nog vechten om haar relatie met Erland te redden. Dat lukte overigens, want de twee bleven bij elkaar. Maar dit keer lijkt het definitief klaar te zijn. Erland had Wendy namelijk ontvolgd op Instagram en dat beloofd nooit veel goeds.

Gelukkig voor Wendy is ze nog wel gewoon aan het werk bij Talpa en heeft ze weer een nieuw format in haar schoenen geschoven gekregen waarvan de opnames er net op zitten. Het gaat namelijk om het tv-programma de Grote Gezondheidsquiz waarin Wendy de kijkers thuis gaat testen op hun gezondheidskennis. Nou wat klinkt dat weer super origineel hoor.

We weten nu al wat er gaat gebeuren. Het tv-programma wordt uitgezonden de kijkcijfers blijken dramatisch slecht het wordt van de buis gehaald en Wendy kan weer een kansloos tv-programma toevoegen aan haar cv. En Wendy wordt uiteindelijk stilletjes via een achterkamertje er bij Talpa uitgewerkt en belandt in een burn-out.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme Wendy. Oh nee, ze heeft miljoenen verdiend met die onzin.

Haar fans kunnen met haar wandelen, misschien helpt het!? 😉
In iedere geval heeft ze genoeg geld om boterham te kopen, als ze zuinig mee doet hoeft ze rest van haar leven niet meer te werken, toch!

Wat je ook van haar vindt het is wel heel normaal in Nederland om iemand die aan de top staat af te branden. In het begin van hun carriere worden ze opgehemeld om ze daarnaar af te fikken.