Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis woest op zijn zoon Mark, scheldt hem helemaal verrot


Gisteren was in een nieuwe aflevering van Massa is Kassa te zien dat Peter Gillis woest werd op zijn luie zoon Mark. Peter wil graag geld besparen op zijn parken en wil huisjes die niet gebruikt worden van het stroom afvallen. Wij snappen wel waarom Peter geld wil besparen.

Een paar dagen geleden lieten we namelijk nog weten dat Peter Gillis twee mega leningen bij de bank heeft afgesloten om zijn parken overeind te houden. De eerste lening gaat om 12,5 miljoen euro en de tweede lening zou een lening zijn van 7,5 miljoen euro met 1% per maand. Dat komt voor beide leningen neer op 200.000 euro aan rente per maand!

Maar dat is nog niet alles, want om de leningen te krijgen moest Peter twee van zijn vakantieparken als onderpand geven. Het gaat om zijn paradepaardje vakantiepark Prinsenmeer en om Marina Beach.

Waarom Peter zoveel geld moet lenen terwijl hij zegt dat hij in de Quote 500 hoort te staan waar de ondergrens een vermogen is van 120 miljoen euro blijft een raadsel.

Maar goed Mark is niet zo enthousiast als zijn vader over het energie besparen. Maar Peter ziet nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld het espressoapparaat uit als het niet gebruikt wordt en alles in één vriezer. Als Mark hier niet al te fijn op reageert wordt Peter boos.

Als je nog lang wacht met overleggen, dan hoef je het al niet meer te doen, want dan ben je al naar de klote, Mark

Ik snap jou niet”, zegt Peter tegen Mark over jet espressoapparaat en de vriezer.

Dan denk ik: uit, dat ding.

Mark schiet in de verdediging:

Een horecamanager heb ik hier niet, hè?

Peter wil er echter niets over horen:

Flikker toch op, man. Hou op, man. Dan doe je zelf je klauwen uit je zakken, man. Dit heeft geen zin voor mij een rondje maken zo, want als dit jouw mentaliteit is, ben ik er sowieso al klaar mee. Dat je zelf zo hier met een goed gevoel rondloopt, joh. Dat snap ik niet, hoor.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is alles bij elkaar een aso familie.
Het woord fatsoen en beschaving kennen ze niet,maar wel menen dat ze heel wat zijn.
Het erge hieraan is dat TALPA het nog steeds uitzendt.

Gilles junior heeft wel gelijk .
Het is ook een verwend dik varken met een grote mond.
Maar ja ze hoeven toch ook niks.
Pa zorgt wel voor ze.
Uitgezonderd dochter inge

Idd fatsoen en beschaving komt niet in hun woordenboek voor.En TALPA blijft ze de hand boven het hoofd houden.

je moet een viespeuk zijn of cimmineel of een patser en geen fatsoen hebben dan kan je bij TALPA terecht die hebben hellemaal geen fatsoenlijk TV meer alles at TALPA uitzend heeft geen kijkcijfers

Peter en Mark allebij te lui. Wat Mark wordt verweten, heeft hij van z’n pa. Lullen en commanderen. Flikker toch op man.

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet, het enige wat die bolle doet, is commanderen, maar zelf steekt hij ook geen poot uit. Waggelt over die parken heen als een bezopen eend en geeft alleen maar geld uit aan de onnodigste dingen.