Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René Froger is boos en haalt keihard uit


René Froger die nou niet bekend staat als echt een hele vrolijke gezellige man, maar meer als een slechtgehumeurd en onvriendelijke vent in de omgang haalt weer eens uit.

Dit keer niet naar de media of een collega, nee dit keer is alcoholvrije drank aan de beurt. We weten allemaal dat René wel van een glaasje houdt ook voor een optreden is René er niet vies van. Maar in het magazine LINDA haalt hij keihard uit naar mensen die alcoholvrije drank drinken.

In het interview met LINDA zegt René er het volgende over:

 “Alcoholvrije wijn komt er niet in. Dat vind ik toch een beetje de daad doen met een slappe lul”

“We drinken alleen als er visite is. Anders gewoon water. Als ik drink is dat een biertje of een glaasje wit. Op dit moment is dat een Italiaanse soave. Niet te zwaar, anders word ik slaperig.”

Gelukkig eet René wel gezond.

 “Ik ben dol op rauwkost. Er staat altijd een schaal op tafel. Koekjes en snoep worden bij ons alleen door de kleinkinderen gegeten.”

“Natas kookt over het algemeen erg gezond. Veel groentesoepen, geen vet, heel weinig vlees, want daar worden we moe van. En zeker drie keer per week vis.”

Of het echt waar is dat René alleen drinkt als er visite komt betwijfelen we natuurlijk. Maar René maakt wel vaker dingen mooier dan dat ze zijn.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl


Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties