Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk barst in tranen uit in rechtszaal


Kort geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Een aantal weken geleden gaf Danny de Munk een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij voor één keer open kaart zou spelen en alles zou uitleggen betreffende de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is.

Het werd meer een huil interview, omdat Danny de hele tijd aan het janken was. Maar Danny gaf wel toe dat hij intiem was met de dame die aangifte tegen hem heeft gedaan. Alleen was dit volgens Danny met wederzijdse toestemming. Danny zou zijn vrouw al eerder hebben opgebiecht dat hij vreemd was gegaan met deze dame.

Maar nu moest Danny gisteren voor de rechter verschijnen wegens deze verkachtingszaak. Danny hield het niet meer droog toen de rechter vroeg of hij nog wat wilde zeggen. In het filmpje hieronder hoor je Danny huilend zijn verhaal doen tegen de rechter.

Inmiddels eist de advocaat van Danny een schadevergoeding van 200.000 euro van het slachtoffer. Danny blijft namelijk ontkennen en zegt dat als er iets gebeurd is dit met wederzijdse toestemming was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

wat een eng mens

15 Jaar geleden ??? En dan nu aangifte doen ??? Dan weet iedereen dat dit GEEN verkrachting is geweest !!! Die vrouw die dit gedaan heeft, die aangifte dus, die moeten ze echt zwaar straffen !

Ook al weer zo’n ramp geval, die zich zelf als slachtoffer ziet.
En dan zit hij te janken in de rechtszaal, dat zijn gezin van alles over zich heen krijgt.
Had hij zijn zaakje in zijn broek moeten houden.
Het was bij die musical al bekend dat hij de vrouwen niet met rust liet.
Hij baalt en jankt dat het uit is gekomen, de vieze rat.

Idd een grote jankerd.
Hij had gewoon zn broek aan moeten houden en denken goh ik heb nog een gezin thuis zitten.Maar nee zn broek moest zonodig op zn knieen en nou is het janken.