Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe lover Leontine Borsato blijkt nog erger dan Marco te zijn


Eerder lieten wij nog weten dat Marco Borsato is gesignaleerd met een blonde dame waarmee hij arm in arm over straat liep. Maar kort daarna bleek dat Leontine ook verder is gegaan en een nieuwe lover had.

Yvonne Coldeweijer hinten hier al langer op, maar kon er maar niet achter komen wie die nieuwe lover van Leontine was. Maar dat duurde niet lang, want de nieuwe lover van Leontine bleek een miljonair te zijn met de naam John Huiberts.

Leontine die financieel aan de grond blijkt te zitten en laatst nog in Spanje werd gespot in een nep-merk winkel waar ze met veel spullen naar buiten kwam kan de financiële steun van haar lover dus goed gebruiken.

De nieuwe lover van Leontine werd in 2018  nog bekroond tot EY Entrepreneur Of The Year vanwege prestaties als oprichter van uv-lakkenmaker IGM Resins.

Maar nu meldt Yvonne dat de nieuwe lover van Leontine nog erger is dan Marco Borsato en dat ze binnenkort juice over hem zal onthullen. Yvonne zegt er het volgende over:

 “SCHAN-DA-LIG! Zojuist bevestigd uit spionnen uit eerste en tweede hand; de situatie is nog schrijnender dan ik al vermoedde.

Wat ik toch allemaal hoor over deze man… de dirt is real. Deze gozer maakt het wel heel erg bont. Nog erger dan Stalko.

Zal Leontine haar hart dan voor de tweede keer in korte tijd een klap te verwerken krijgen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

leontien is net zo eng.
soort zoekt soort namelijk

Dat ze zich nog steeds Borsato blijft noemen zegt alles over deze inhalige golddigger.

Ze valt op foute spannende mannen, haar 1e 11 jarige relatie was ook met een smerige vreemdganger, zo’n mediterrane gladjanus.🙄 Haar nieuwe vlam dumpt gewoon zijn gezin voor ’t favo leven als BN-er. Hij ruilt zijn vriendin in voor een 20 jaar oudere vrouw.
Succes met je nieuwe loser Leontien!😂