Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol misdraagt zich in de Efteling


Johnny de Mol die onder vuur ligt door de vermeende mishandeling op zijn ex is gespot in de Efteling met zijn gezin. Een aantal bezoekers van de Efteling laat aan een juicekanaal weten dat Johnny zich misdragen heeft en heel arrogant doet.

In het hotel in de Efteling waar Johnny met zijn gezin verbleef vertelt een andere gast dat Johnny schijt had aan andere hotelgasten.

,,Hij was met vier kinderen en een vrouw en snapte niet dat ze voor de buren soms rustig moesten doen. Als je er wat van zei kreeg je meteen een woedende blik terug. Een beetje arrogant was het”.

Ook werd Johnny niet al te vrolijk eerder gespot in een speeltuin in Amsterdam.

 ,,Hetzelfde verhaal een paar weken geleden in een speeltuin in Amsterdam. Johnny was de hele tijd om zich heen aan het kijken en keek mega chaggie. Op een gegeven moment viel zijn zoontje keihard van zijn fietsje en hij verroerde geen vin. Z’n vrouw moest het maar oplossen”. 

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is net een sprookje want die bestaan echt

Laat die mensen toch ook eens met rust ook zie willen een normaal leven en niet onder een vergroot glas altijd te liggen als jullie eens de hele dag Noa zitten kijken of je het nog zo leuk vind jij stoort je er al aan als iemand wat luid rustiger lul hannes

🤣🤣🤣🤣

Laat iedereen zich met zichzelf bemoeien ipvte letten op bners

Laat die mensen met rust en in hun waarde

Ik zou er ook niet altijd vrolijk kijken als je zo door iedereen in de gaten word gehouden.
Je kunt nog geen scheet laten of in deze tijd vind iemand er iets van.
Laat ook bn,ers gewoon hun ding doen.

Helemaal mee eens het is van de stoten tegen woordig en dat komt alleen door dat progama ever de vermeend en beschuldigen van de vous en dan weer dat progama je wordt er een beetje moe van als imand wat staat meteen in de krant maar van de gewone man niks en daar gebeurd veel meer in het dagelijks leven

Ik weet ook niet waarom iedereen denkt wie dan ook af te moeten branden “voor hun lol” zo lekker veilig achter de computer.Maar ik begrijp die Bners ook niet want zij kiezen ervoor bekend te zijn. Echter zij denken tevens dat dit hun speciale rechten verleent. Wordt wakker je bent bekend maar hierdoor sta je niet hoger dan wie dan ook. Er zijn genoeg onbekende Nederlanders die keihard werken voor een paar centen met echte problemen waarmee ze zelf moeten dealen.