Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan flikt het weer opnieuw


Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland.  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het zou gaan om Freek van het zangduo Suzan en Freek.

Maar hoewel Maan dus gek is op mannen kan ze heel goed voor haarzelf zorgen. Bekende Buren laat namelijk weten dat Maan inmiddels miljonair is. Haar vermogen wordt geschat op 1,5 miljoen euro en dat is toch niet verkeerd voor iemand die nog zo jong is.

Zes jaar geleden begon Maan haar eerste bedrijfje genaamd MAAN Productions B.V.. Twee jaar later voegde ze daar haar nieuwe bedrijf The Power of Love B.V. bij. Het eigen vermogen van het eerste bedrijf staat op 751 duizend euro. En het tweede bedrijf heeft een eigen vermogen van ook hetzelfde bedrag namelijk 751 duizend euro. Bij elkaar heeft Maan dus een vermogen van 1,5 miljoen euro opgebouwd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goedkoop, met een toevallig grote bankrekening. Die haar niet gegund is! Sawwy, not sawwy

Jezelf omhoog werken via de lakens gebeurt ook in het bedrijfsleven.

Zou ze wel belastingen betaalt hebben in Nederland, want ze plunderen de burger, maar laten de rijken met rust.
Doe zo verder maan, nu de bevolking niets meer heeft zal je ook geen cd’s meer verkopen, maar ja eten is toch nog belangrijker dan een cd’tje van gelijk wie. Niet??

Als iedereen die meer dan een miljoen bezit in Nederland 15% zou afgeven, dan zou de bevolking terug kunnen eten kopen.

Tenminste weer iemand die zn best doet welke manier dan ook!! PowerVrouw Maan!! blijf lekker zo doorgaan en laat de rest maar lekker toekijken inplaats van iets te gaan ondernemen

ik vraag me altijd af hoe het met dat meisje gaat dat het van haar “verloor” maar véél beter zong. die was vast niet met Marco naar bed geweest! dáár zat toen al iets niet goed…………….