Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Buren bevestigen dat Linda en Jeroen weer samen zijn


Laatst lieten we al weten dat er duidelijk bewijs was met filmpjes om te bevestigen dat Linda de Mol haar ex ‘vieze’ Jeroentje weer in huis heeft genomen en dat ze weer een stel zijn. Jeroen is namelijk al dagenlang bij het huis van Linda de Mol gespot. Zijn auto staat daar voor de deur en hij laat zelfs hun hond uit.

Nu bevestigt de Story dit ook. De Story heeft namelijk gesproken met verschillende buren en intimi van Linda de Mol en dit is vandaag allemaal te lezen in het blad.

Ze meldt een ‘goede’ bekende van Linda de Mol heeft volgende in de Story:

“Het is bizar, maar waar,. Iedereen in het Gooi is verbijsterd. (…) Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld.”

Ook een buurman bekent dat Jeroen daar weer woont in de Story:

“Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest”

Ook heeft de Story een bekende van Linda gesproken die beweert dat Linda haar Jeroentje geconfronteerd heeft met het gerucht dat hij het met Ilse de Lange gedaan zou hebben.

“Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als die gore Jeroen weer bij Linda de Mol woont, dan moet Linda nooit meer op tv verschijnen. Dan doet ze net of er niets is gebeurt.
Echt onbegrijpelijk.

Ze dronken een glaasje, deden een vluggerrrrrtje, en alles bleef zoals het was….

Fijn dat Linda en Jeroen weer samen zijn en zich van de buitenwereld niets aantrekken. Echte liefde overwint alles.
Voor vele is dit onbegrijpelijk? Wie weet wat die mensen zelf op hun geweten hebben. Vaak denk ik aan het volgende :

Wie iets te zeggen heeft over t mijne
Gaat naar huis en beziet t zijne,
Ziet hij bij zichzelf geen gebreken,
Dan mag hij vrij over de mijne spreken.

Linda de Mol is een prachtige vrouw.Je maakt mij niet wijs dat ze niets beters als deze smeerlap kan krijgen.Ik had van een intelligente vrouw als Linda is wel anders verwacht!!Ga wat van je leven maken Linda!Je verdient vele malen beter dan deze leugenaar!!

Is Linda blind of is zij gehersenspoeld …
Onbegrijpelijk dat ze VIEZE JEROENTJE
Weer in huis heeft genomen…dan spoor je toch echt niet.
Eens een vreemdgaander….
Altijd een vreemdgaander….
Wat een stom mens is zij…dacht dat ze beidehander was…sorry….😫😫

Wat n zwak persoon die linda echt on egrijpelijk dat je zo n viezerik terug neemt

Als Linda die viespeuk terug neemt dan zegt dit ook genoeg over haar.

Dit is geen sterke vrouw,maar het soort
dat niet kan leven zonder…. Vieze oentje,
hopeloos,bang om alleen te zijn,heel onzeker,in vroege overgang,en het soort dat haar vieze vent het totaal niet kwalijk neemt wat hij andere meisjes heeft aangedaan. Zou haar graag willen intervieuwen,ze zou kruipend weg lopen.

Stom kop .nog niets wijzer geworden .straks is ze overal uitgeschoten.

Ik zeg.. Linda van de buis.. hoe kan de familie de mol dit toelaten. Volgens mij een grote poppenkast!

Hoe dom kan je zijn ik dacht dat Linda wat meer verstand zou hebben

Als Linda zo stom is dan heb ik geen medelijden met zo een domme doos die vraagt om ellende dus niet janken als vieze jeroentje weer vreemd gaat kijk maar uit dat je geen geslachtsziekte oploopt domme doos

Goed toch, dat ze weer samen zijn? Zij laat zien dat liefde alles overwint en hij laat zien dat Linda goedgelovig is. Maar wie zijn wij om hier slecht over te lullen? En stop eens met hem uitmaken voor “vies mannetje”. Ik durf te zweren dat zeker 75% van de mannelijke bevolking hetzelfde zou doen als hij de kans kreeg.

Ik dacht altijd, dat Linda een vrij slimme vrouw was, maar helaas: Ze is gewoon een slappe dweil. Hij moet wel een gouden zak hebben, want zijn kop heeft ie ook al niet mee. Eerlijk gezegd denk ik dat ze nooit uit elkaar zijn geweest, want die trip naar die verslavingskliniek zal hij ook niet betaald hebben. Vanaf nu heet ze voor mij niet meer Linda, maar het Minderwaardigheidscomplexje.

Een grote -…..- verzoend véél