Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Giel Beelen zorgt ervoor dat stewardess wordt ontslagen


Giel Beelen vertelt in zijn eigen radioshow dat er door hem iemand ontslagen is die op een vliegveld werkte. Het gebeurde toen hij op vakantie was in Colombia. Het ging toen flink mis op de luchthaven.

Giel zegt er zelf het volgende over:

“Ik heb samen met mijn vriendin Floor een tour gedaan door Colombia. Wat die Amerikanen in Europa doen, van: dagje Parijs, dagje Amsterdam enzo”

“Maar er was wel één keer dat ik op een vliegveld zo stom was geweest om mijn telefoon in het vliegtuig te laten. Ik mocht niet terug om hem op te halen. Ik kwam er al heel snel achter en toen gebeurden er rare dingen. Hij werd maar niet gevonden.”

“Uiteindelijk sta je één, twee, drie uur op een vliegveld en dan denk je: oké, dit is ook zonde, we gaan maar. En dan heb je natuurlijk Zoek Mijn iPhone. Ik denk dat we al een uurtje weg waren van het vliegveld en toen zag ik toch even dat hij online was; heel even maar.”

“Ik ben op het vliegveld naar de politie gegaan. Nou, de politie heeft niet echt de beste naam daar in heel Colombia, iedereen haat een beetje die mannen, want het is één grote corrupte toestand, wordt gezegd.”

“Ik zit dus te wachten en zij kijken naar het cirkeltje waar hij voor het laatst online was en beginnen toch een beetje vaag Spaans te lullen. Gelukkig had ik een chauffeur die wel een beetje kon vertalen.”

“Ze zeiden: ‘Hij is toch in een gedeelte gevonden waar nogal wat mensen werken, dus ze willen toch even kijken, want over een half uurtje begint er een nieuwe shift.’ Op dat moment – ik had het niet meer verwacht – kwam die iPhone weer héél even online.”

“Lang verhaal kort: ze hebben al die kluisjes opengedaan van die mensen die daar werken. En ik voel me daar wel schuldig over: er is namelijk één iemand die dus echt wel zijn baan is verloren. Maar ik had mijn telefoon weer terug.”

Hieronder nog wat vakantiefoto’s van Giel en zijn vriendin in Colombia.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie van de twee is nu giel en wie de vriendin ?

Beetje huilie, huilie van die schromelijk overschatte disck jockey lijkt mij .

Ik ben geen fan van Giel, maar het lijkt me hier de omgekeerde wereld….Giel die ervoor zorgt ..?
Als die stewardess met haar handen van die telefoon was afgebleven, had ze er nog gewerkt….eigen schuld dikke bult!