Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Verkeert de relatie van Montana Meiland in zwaar weer?


Een paar dagen geleden is Maxime Meiland getrouwd met Leroy. Daar zagen we al wat beelden van voorbij komen. Ook zagen we daar Montana en haar vriend Dirk rondhuppelen. Maar wij hebben te horen gekregen dat hun relatie in zwaar weer verkeerd.

Dat is overigens niet de eerste keer dat Montana en Dirk in een diepe relatiecrisis zitten. Erica Meiland vertelde namelijk in haar boek dat Dirk wilde dat Montana thuis bleef en het huishouden ging doen.

Erica Meiland:

Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: ‘Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen’.

Montana haar reactie was toen:

Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit’.” 

Het blijkt dat de twee hierna toch nog flinke ruzies hebben gehad en dat de relatie in een dieptepunt was beland. De relatie zat daarvoor al niet helemaal lekker en deze opmerking van Dirk was waarschijnlijk de druppel.

Inmiddels is het stel 7 jaar bij elkaar en was er een aantal jaar geleden nog sprake van dat ze gingen samenwonen. Maar dat is nog steeds niet het geval. Montana woont namelijk in Noordwijk vlakbij haar interieurwinkel en Dirk woont in Leiden.

Dirk zit in het vastgoed en bezit meerdere panden in Leiden en zou daar veel geld mee verdienen. Je zou toch denken dat samenwonen dan vrij makkelijk zou gaan.

We wachten het af, maar het zou ons niks verbazen als deze twee binnenkort bekend maken dat ze ene punt achter hun relatie hebben gezet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Montana wil de zaak wat haar vader opgebouwd heeft niet opgeven het is haar lust en leven,het is een lieve meid het is geen type voor huisvrouwtje te spelen dit is haar werk en hier vind zij haar geluk en op haar plaats,kortbij haar werk met de familie in de buurt is zij het gelukkigst.

Ik geef Montana Groot gelijk zij moet doen wat zij wil Ongeacht wat haar vriend Dirk ervan vind ik vind dat hij er niks van moet vinden maar gelukkig moet zijn dat hij zo’n lieve vrouw heeft!

Ik geef Montana groot gelijk
Dat zij niet naar de pijpen van dirk danst
Zometeen gaat het hem helemaal voor de wind en dan zou hij kunnen zeggen dag Montana ik heb een andere vrouw
Dan heeft Montana alles voor hem opgegeven en dan nog krijgt zij een mes in de rug
Dus Montana lekker door blijven gaan met je winkel dat is je lust en je leven
Niks opgeven voor dirk
Alles went behalve een vent 🤪
Succes met alles 👍 groetjes uit Amsterdam 😉

Als een man zo tegen mij zou praten zou ik er zeker mee stoppen. Raar ouderwets mannetje !!!

Ach ja
Laat de mensen het samen uit zoeken. Dat kunnen wij toch niet doen. Gelukkig nog niet samen wonen en hopelijk geluk mey je zelf vinden. Of bij een ander

Ik denk dat Montage ook graag wil trouwen en een kindje wil krijgen maar dat Dirk dit ook allemaal tegenhoudt. Welke man wil anno 2022 nu nog dat zijn vrouw thuis blijft.