Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Stopt SBS6 met kijkcijferkanon Massa is Kassa?


Een paar dagen geleden werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Op 12 augustus zou hij voor de rechter moeten verschijnen, maar dat is inmiddels uitgesteld wegens het horen van getuigen. Peter en Nicol blijven alles overigens ontkennen.

Dat ontkennen slaat helemaal nergens op, want inmiddels is een medewerker van Peter die bij de mishandeling was uit de school geklapt. Daarnaast zal Peter voor de rechter meoten verschijnen en dit wordt allemaal openbaar gemaakt. Dus ja je staat dan nogal voor schut als je het eerst allemaal hebt ontkent.

Wij horen overigens in de wandelgangen dat als Peter wordt veroordeeld voor de mishandeling van Nicol SBS6 per direct zal stoppen met de serie Massa is Kassa. Dat kan zelfs betekenen dat het nieuwe seizoen dat op 6 september te zien zou zijn niet wordt uitgezonden. Wanneer de rechtszaak precies plaats gaat vinden is niet bekend, maar het lijkt erop dat het nog in de zomer zal gebeuren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat vind die bolle verschrikkelijk, want hij is verslaafd aan de camera. Hij zal het volgens mij nog overwege om het zelf te gaan uitzenden op YouTube want daar is ie veel te camera gek voor.

Meneer heeft dan toch bekend.
Maakt niet uit of het een indicent in prive sfeer is of niet je hoort gewoon je handen thuis te houden.En of die golddigger het nou uitgelokt heeft of niet hij had zn handen niet moeten gebruiken.Als ik Nicol was geweest dan had ik weg geweest.Maar het zal bij haar net als bij Jamy Vaes zijn geld geld .Zolang mogelijk mogelijk blijven tot het echt mis gaat.Ik snap die vrouwen werkelijk niet om zich te laten slaan.

Nicole is ook geen lieverdje.ze is erg heb duchtig.

Ja moet je maar je handjes thuis houden

Hopelijk stopt Talpa met de serie zitten niet op deze aso‘s te wachten.

Gewoon niet kijken dan , laat degenen die t wel fantastisch vinden gewoon kijken , niet zeiken en gewoon op een andere zender zetten.
Ik lach me suf als ik kijk, nep of niet zal me een worst wezen, wat is tegenwoordig nou geen nep, dat is nou televisie, Petertje en de rest , ga gewoon zo door!

Dan kan Talpa wel stoppen met TV.
Alles wat zij uitzenden is rommel.
V1 komt er wel.Wie is verantwoordelijk voor al die Talpamislukkingen??

Gewoon lekker doorgaan. En voor degenen die het tokkies vinden: er zit een knop op je tv.

Nee massa is kassa moet blijvenwant er is alleen maar troep op maar dat weten wij wel maar onze peter is leuk,ik kijk er altijd met plezier na,en dat slaan oke je slaat je vrouw niet dat is zo dus september terug op de buis komen peter en laat de mensen maar lullen die doen toch geen kwaad.

Zag in een aflevering Nicole ook Peter slaan en ik vind eerlijk man mag n vrouw niet slaan maar als n vrouw slaat mag ze n goeie klap terug krijgen zodat ze dat nooit meer doet. Er Zijn weinig vrouwen die mishandeling hebben meegemaakt die zo moeilijk en snauwerig zijn denk ik . En ik dacht dat de ouders zelf n appartement gekocht hadden ik denk als je ziet wat ze toch allemaal voor elkaar krijgt bij peterke dat ze m op handjes mag dragen. En zeker ook zelf haar handjes mag thuis houden dan komt dat vast wel goed met die twee

Het is een ascocaal stel. Zij blijft bij hem vanwege het geld. Ik kijk expres niet naar dat ascocale programma. Weg ermee. Rotzooi. Geef mij de meilandjes maar. Die zijn netjes. En veel leuker. De camping is helemaal vies en niet onderhouden.

Yvonne, Ga nou niet zeggen dat het park vies is.
Het personeel werkt zich uit de naat……
Sommige mensen die er verblijven zijn viezerikken en asociaal. Ze maken alles stuk, jatten alles mee, laten hun zooi op straat slingeren, en ga zo maar door. Daar is niet tegenaan te werken!!!
Ik vraag me af, als je het niks vind, waarom je überhaupt hier reageert!!!!!

Onzin om te stoppen met uitzenden. Overal gebeuren dit soort incidenten. oke is t niet, maar om hiervoor nou n goedlopend serie te stoppen is wel overdreven. Laten we wel zijn als je vriendin je creditkaart goed weet te gebruiken en je wordt besodemieterd weet ik niet of ik mij zal kunnen inhouden.

Spreek voor jezelf, koude kak!

Heel goed dat die uitzending gestopt wordt allemaal fake gedoe zeker die bolle eikel denk dat hij alles kan maken .

Gewoon doorgaan geweldig de serie