Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Medewerker Peter Gillis klapt uit de school over mishandeling NicolEen paar dagen geleden werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Op 12 augustus zou hij voor de rechter moeten verschijnen, maar dat is inmiddels uitgesteld wegens het horen van getuigen. Peter en Nicol blijven alles overigens ontkennen.

Het gerucht ging dat Nicol zich volgens een insider ‘sletterig’ op een feestje zou hebben gedragen en Peter daarom compleet het lint ging. Maar nu is er medewerker van Peter die erbij was uit de school geklapt.

Deze medewerker meldt het volgende:

 1. Areke

  En dat word weer een gevalletje CODE ROOD

 2. Marc

  Voor een luxe leven laat die achterbuurt del, want dat is het.( Kijk dr ouwe lui maar. Die vader loopt altijd met een blik bier en die moeder is ook een del) zich graag tegen haar golddigger kop slaan. Alles voor geld, zelfs dr kinderen komen op de laatste plaats. En ze doet het buiten de deur, 100% zeker. Of dacht je dat ze echt op dat dik varken verliefd is? Maar hij mag dat dik en lomp zijn, hij is toch slim genoeg om helemaal niks op die golddiggers naam te zetten. Ze zal achter het net vissen en helemaal niks krijgen, zelfs de auto kan ze inleveren. En dat kasteel kan ze helemaal op dr getatoeëerde buik schrijven. Ze mag weer een baantje gaan zoeken als poetster. Dan is het afgelopen met commanderen 🤣🤣🤣

 3. Max

  Je moet toch wel heel dronken zijn om daar op te klimmen wat een vieze vrouw is dat .
  Gatver peter je hebt duidelijk hart voor je parken je personeel laat je misschien af en toe stikken
  Een mystery shopper die zo nu en dan je parken bezoekt om misstanden aan het licht te zetten zou misschien een uitkomst zijn .
  Zelf ooit op je braakmankreek geweest nou nooit meer het was er vies niet alleen binnen bar en restaurants waren gesloten tijdens de zomer vakantie
  Meer stonk en zit vol pietermannen advies voor zwemschoenen zou dus niet misstaan bij receptie
  Het veld waarop we campeerden lag vol afval na 3 dagen kwam er iemand kijken en na 5 werd er iets van opgeprikt maar het gros liet men gewoon liggen .
  Te smerig voor woorden dus .en nooit meer .

 4. Peter

  Wie het laatst lacht, uw kent de uitdrukking zeker wel, wat een zielig hoopje mens die Nicol.
  Mensen afblaffen, zelf de kinderen van haar eigen a.s. man, ( a.s. man !!?? )
  Laten we hopen dat deze heel diep valt als de relatie over is, geen mooi huis, mooie auto en veel geld, welllicht kan ze samen met haar ouders ergens een huisje huren van de gemeente.
  Tís een vod, en meer is ze niet, omhoog gevallen en zonder verstand.
  De enige bijdehand is Peter, alles op naam van de zaak, en ze wilde zo graag trouwen.
  Misschien kan ze nog ergens in Amsterdam aan de gang, bij zo’n gracht, leuk met de LED verlichting die ze had willen hebben, en de gordijntjes van Ruud.
  Nederland zal niet meer bijkomen, maar aan die gracht kan ze misschien heel veel verdienen, al denk ik dat de mensen er lachend langs zullen lopen.

Geef een reactie