Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe begint op terras keihard te huilen


Yolanthe is op dit moment op Ibiza samen met haar zussen en Wesley Sneijder. Het leek er even op of Yolanthe en Wesley het weer leuk hadden samen, maat het had er alle schijn van dat de twee toch weer met elkaar in de clinch liggen. De reden zou zoals we eerder al lieten weten de enorme villa op Ibiza zijn die Yolanthe van haar vader heeft geërfd.

Hoe zat het ook alweer precies?

De villa met 11 slaapkamers, 7 badkamers, 4 keukens, twee bioscopen, een disco, twee bars, drie jacuzzi’s, een zwembad én een gym is namelijk helemaal niet voor de volle 100% van Yolanthe.

Toen Yolanthe en haar zussen het optrekje erfde in 2007 moest er namelijk nog even 3,5 miljoen euro erfbelasting betaald worden. Dat konden Yolanthe en haar zussen niet betalen, maar Wesley wel. Wesley wilde dit dan ook wel betalen, maar alleen als de villa dan van hem en Yolanthe zou worden. Zo werden de zussen van Yolanthe buitenspel gezet.

Maar de zussen pikte dit niet en begonnen een rechtszaak tegen Yolanthe en dat resulteerde weer in familieruzies. Gelukkig kwamen Yolanthe en Wesley met de zussen van Yolanthe tot een schikking.

Nieuwe ontwikkelingen

Maar nu heeft een fotograaf van de Privé Yolanthe met haar zus gespot op een terras op Ibiza. En Yolanthe was erg overstuur. Het leek er zelfs op of ze aan het huilen was. Wat de reden daarvoor was is niet bekend, maar het lijkt erop dat het nog steeds niet helemaal goed zit tussen Yolanthe, Wesley en haar zussen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties